A C T U A L I T Y – Liedje : I S afe the Day I S afe To morrow so I can Run Run Run

Liedje : I S afe the Day I S afe To morrow so I can Run Run Run

Onder Bom-bargo deel Ik U mede:

V S : Geloven dat leider Khorasan dood is..
Dus het Hart Coraçon van hard-optreden,
is er uit gehaald..
Vermeende Boko–Haram- leider dood..
Volgens laatste gegevens verblijven ze nu in
D E AT H V A L L E Y

I S – I S oplossing van alle problemen?

Ik was al jaren in de War, en in oorlog met mijzelf.

America en twee Bom-genoten, eh bondgenoten gooien Bommen en Olie op het Vuur van strafinaaiderijen, zodat uit eindelijk Saoedi-Arabië Onthoofd wordt van x-tra inkomen..Bommetje op een gloeiende Olie-plaat.

Het Blad Tussen de rails wordt uit de treinen gehaald, om te voorkomen, dat mensen op de gedachte van Spoorloos er uit knijpen kunnen komen.

Aúders die hun dochter I S I S bij de Burgelijke stand willen aangeven, zijn volgens de ‘Dienst-doende Ambtenaar aan het verkeerde loket.

Aan Het Pak van Rutte, en de Pak van maatregelen,is te zien dat de é-missie nu al is geslaagd.. Pak slaag? Nou reken maar dat Mark niet bij de Pakken gaat neer-zitten! !

De F- zes-tientje zijn net op tijd via de Nééder-lantse bank vervroegd ingevlogen..

Vanwege Beveiligings-maatregelen wordt de Tweede Kamer x-tra uitgebreid, waardoor de tweede –in-de-Derde Kamer over gaat.

Ook ‘aanslag-op-je-porte-monnaie’ dreigt op de stations.

De ‘t- oppositie zal natuurlijk een Bombardement van vragen gaan stellen over de ex-tra-beveiliging, waardoor Mark Rutte antwoordde: De X-tra-beveiliging gaat nu in. Wat betekent dat niemand dit gebouw van de Tweede Kamer mag verlaten. En U allen een tijdelijke-verblijfsvergunning krijgr in samen-spraak met Teeven Minister van tegenstrijdigheid van de huidige moraal..Tweede Kamer-families, particulary van de Wee C D A zullen in de Kerkers onder het gebouw van de Tweede Kamer Há- Ziel kunnen aanvragen en krijgen.

Moet opeens ernstig aan Danny the Munck denken dezer dagen :
op z’n plat Aamsterdams : “H A A T ik maar iemand om van te houden”

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>