A C T U A L I T Y – Koperen-Bruiloft kan mij ook ‘gestolen worden.. Maar Z E M B L A niet

Diefstal loopt als een trein. En Koperen-bruiloft kan mij ook gestolen worden. Dat de Wereld op ontploffen staat, wist ik al, maar dat dat tot in Diemen te horen was, betekent dat er vele vreemde Gas-ten zijn. Het nieuws zit blijkbaar in de Lift.

“En over Feest-lift gesproken” : Joan Rivers.. , wie? : Joan Rivers . daar zag ik eens een ongeschminkte Docu – drama over. Geen gezicht. Je zag een totaal andere Tante. Tante? Welnee een verschrompelde Oma, die na een paar uur Schminken, verschminkt was tot een Beauty-Queer, waar menige Valse nicht e n d Drag Queen jalosers over zouden zijn.

Over ‘losers’ gesproken. Als U de Documentaire van gisteravond nog niet gezien heeft, Z W E M B L A over de N Z a : “Nee- M-ijeen-Zorg Fautoriteit”. Hoe Ramptenare mensen, een Collegae over de ‘suicide is niet painless’over de kling jagen.. De Authoriteit, die moet toezien op onafhankelijke toezicht op de Geestelijke gezondheidszorg. En zelfs de managers dus, die nu buiten schot en nekschot een voorschot op het verwoeste leven, van een uiterst bekwame en verantwoordelijke Medewerker namen. Nee , we noemen geennamen , Maar Arthur Gott Lieb hebben zijn ziel. De anderen waren niet zo Lieb.. Maar een U S B Stick doet na de suicide wonderen. En alles draait om geld, en als je dat uit integriteit niet ten gelde wil maken, lees: Commercieel zijn, dan zijn er wel suïcidale-bedrijfscomponenten die via een pil, zijn suïcidale uitwerking niet missen.. En na het publiceren van het rapport, krijgt de gesuïcideerd nog een paar extra Stooten onder de Gordel..Namens B V Corrupt & verstrengelde belangen..

Verder nog Nieuws? Nee, even geen behoefte aan..

N Z a // Arthur Gottlieb

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>