A C T U A L I T Y – goeden Morgen : “Dit is mijn Laatste A C T U A L I T Y “..

Goeden Morgen dit is mijn laatste A C T U A L I T Y.

Omdat het allemaal Illusie is, verbrandt ik al mijn Selma-tische Schepel-s. Zie Selma’s réactie onderaan.

Omdat ik de Klépels niet weet op te hangen aan de Illusionistische Werkelijkheid, dat het allemaal Illusies zijn, alsdus een réactie van een goede vriendin..

Dus hou er mee op. Want iedere werkelijkheidvan de zg14, is ook weg te cijferen in ontelbare Priem-getallen, waardoor ik vannacht 2 – 3 5 7 en 1 1, tot in de Biljoenste cijfers achter de komma heb gemaalsd en herhaald.

Heb de hele nachte achter de Hardlopers van stapel gek gerend. Ben op mijn knieën gegaan van al het verdriet in Hilversum.

Ik zoek-ra-ïne om verdere ‘schoten voor de boeg’ van een Illusionistisch Putin karavaan, op te sporen.
En daardoor is zin van het schrijven vanmorgen opeens ‘Spoorloos’achter het verdriet van menige-vermiste persoon verdwenen.

Met wee-moed en vermouth neem ik het letzte glas im stehen, en met het Psieghel-oog op morgen , ben ik dus hier voorgoed verdwenen. Want de enige Selma-tisch conclusie , het komt allemaal door Russie. De hand van G * D is opeen Putin te tellen. En G * D wie weet: “We Wait” , wat ie ons nog meer als Wartaal gaat versellen.

Ik trek mij terug in de spéél-lonken van mijn Spéleoloog. Diep in het binnenste van mijn aarde, in de Hoop ooit door Sell ma in een volgend leven – over 2000 jaar geredt te worden.

Ik hoop altijd als een Ree gereïncarneerd te worden.Zodat ik mij in haar moederschoot kan neerleggen.. Wie zal het zeggen.. Ook zonder Réactuality, moet je je daar bij neer-leggen.

Tot over 2 0 0 0 jaar.. Als dat uitgegeven wordt, kan ik U dan B O E K E N?
Gelukkig weet ik ook nu weer niet wat je gelezen hebt, en dat hou ik zo. Het is allemaal illusie Joshua, waar jij je druk over maakt, alles gaat voorbij. Denk aan 2000 jaar terug, en 2000 jaar toekomst, en het heden blijkt een fluim in de wind…van Selma Schepel : “Het Winde-kind”die alle zeilen voor de Toekomst bij-zet

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – goeden Morgen : “Dit is mijn Laatste A C T U A L I T Y “..

  1. Ach….. dat is toch even schrikken – ik geniet/heb genoten van je mooie invallen, Joshua – wat mij betreft is het spijtig dat je stopt met het doorlichten van de actualiteit – hoe zwaar en duister die ook is, jouw taalsperen verlichten die en geven een onderhuidse glimlach mee die de werkelijkheid draaglijk maakt.
    Ophouden is moeilijker dan beginnen – ik kan niet anders dan respect hebben voor je besluit, maar ik zal je bezinkingen, die zinnen van jou die pardoes uit de lucht lijken te vallen missen, die wijze zinnen die wijzen op de onzinnigheid…
    Dankjewel Joshua voor al je gaven!

  2. Joshua zegt:

    Anne Vellinga Met je oog voor de intrinsieke waarheid in de taal heb je de actualiteit doorlicht als geen ander. Dankjewel Joshua. xxx

    Dank U voor de Wijze woorden, waardoor ik er als een Speer van door ga… Maar ik ga er niet onder-door. Want eigen-wijze woorden- Do I’ve to say more, komen volgende en komende dagen nog steeds in een A C T U A L I T Y voor.. Het was een ‘hint’ naar een verloren kind op de Wadden-een- zee. Dus zeg ik ‘Nee-ja-maar geen Tabé..Want woorden kunnen niet omschrijven wat je mist. dus als de Mist van de Wadden zee is opgetrokken, blijf ik onverschrokken Actualiseren..Een zaaitirisch met Modder naar de Actualiteit gooien. Om U en andere in diepe nederigheid – Neederigheid te verstrooien.. Groet á Vous Joshua

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>