A C T U A L I T Y – Gerd M., en H M., Ofwel de M & M-s van H D I-Gerlings

Even A P E L D O O R N bellen als O M bij je op de stoep staat.. Of Jort bellen..

Vooroplichting : “Ik verzéker U”, het zijn allemaal Lichte-laaie-voor-op-lichters.

Bij Verzekeraar H- igh D- éfinition I – ntelligence – Gerlingk , werd de boel en de Inboeldel jaren lang gelicht en vooropgelicht , Afgekeken van de serie: “Zo Vader zo Zoon…” Ik zou zeggen: even Apeldoorn bèllen waar ze vroeger ook al zaken mee deden. Net zoals met de Contra- Bas van V., en Jeanine van V. En ‘V’. staat natuurlijk voor ‘Veel door de vingers, en de Middelvinger van ‘Poetsen maar niet lullen’ zien, in de Chalets Suisse van Jort Kelder’s programma : “Hoe heurt het eigenlijk?” Zo dus, dacht Jeanine. Jeanine die de ramen in Dubai ging poetsen. Du Bye Bye, en Witwassen, want van zwart kijkers in Rotterdam : “Niet Lullen maar poetsen”, had ze ‘schoon-geweten’ genoeg. Nog nooit zo’n mooie ‘poets’ gebakken, die je vroeger bij poets niet zag. En de Poet is binnen..

Net zoals bij de gesnubsidieerde Taxiatiefout van een Taxi-baas. Die er met één-komma-zoveel gesnubsidieerd geld er van door ging..

En ik ‘Verzéker U’, dà’s nog maar het Topje van de w-ijsberg je dan maar.
L I B O R et E M E R G Ó G Ó á G O G O …..en in Spijkerbroek worden inde ver-adelijke tuinen iedereen om de tuin geleidt, zodat we niet zien, dat die Diepenheimse-bijeenkomst door een groot Spijkerhard-merk werd gesnubsidieerd! En zag ik niet achterom-kijkens iedereen in zo’n Spyker-hard-rijdende auto weg rijden?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>