A C T U A L I T Y – En Pédro-viel niet op Paardenlullen we niet over..

“S P E E L E O L O G E N er niet om”

En Pédro-viel niet op Paardenlullen we niet over..

Grotte Grot zeg: het valt niet mee, als je geen spleet-ogen hebt, om in een Split-second een val van 7 meter te voorkomen. Weer een spéleoloog waar de reddingsbrigades een diepte-onderzoek van 2 5 0 meter onder de grond naar moeten doen, om zo’n waaghals-leven te redden.

Volgens mij is er geen ‘redden aan’ en om hele bergen te gaan verzetten is ook mijn Mont Blanc niet.. Want dat soort Drama’s is inderdaad met geen Pen van te beschrijven.. En in de ‘verberg-je-maar-streken’ van Irak ‘ koerden ze er ook niet naar om dat liedje van Annie M G ‘Vluchten kan niet meer te zingen.’Annie hou je je bij je smid.

En over smid gesproken, zag gisteravond de Documentaire over dat ‘over het paard getilde Shock-end-Möller van een Totilos –t . Kan me voorstellen dat Ed z’n Gal er over niet op T V wil spuwen.. Maar wat had ik graag een barage voor die ‘Kapitalistische Paardenlullen’ willen opstellen..En ik weet dat Paardenstront en zweet geuren… Maar ‘geld stinkt’ niet.Totilas of een Total loss t..En van dat Paard van Sint Nicolaas krijg ik ook geen hoogte meer, maar Eelco Nicolaas springt over alles heen.

Tooske en Bastiaan gaan s amen G*Ddelijk Programma’s voor de Théé-Oh-Logen er niet om maken. Niet te geloven zijn ze hélemaal van G*D lost? Oh, nou begrijp ik waarom die twee stoppen, ze waren helemaal van elkaar bekneveld..

Wat is een Klimaatminnaaredt het wel ? Dat je het vuurtje in je relatie kan opstoken?

Patty weer onder het mes… So what: ze maakte er toch altijd al een Mash van.

Kwam net vrienden tegen die naar Blowland gaan, zo te horen aan de knallen buiten gaat het ze straks voor de wind..

Repeat Repeate : Zeurpiet die een over het paard getilde ‘wie ver sint zoiets’ blijkt te zijn.

Sinterklaas herkent zijn Stafmedewerkers niet meer in Amsterdam , kan geen kleur bekennnen. En heeft last van een Black-out.

Een Lo –slopende Koe op snel-wèg-wézùh dan, zou ik zo zeggen.

Klef-Richard ‘Koning de Zeurt’ de Derde Throne-opvolger van The B B C – Scandels, ontkent ooit jongetje te zijn geweest, dus het kind kon de was doen, zodat er nooit sporen van een Bruine derde zedenoorlog is begonnen. En zijn Moeder ontkent ook alles, want zij hingen nooit de vuile was buiten. Omdat ze te weining af-knijpers hadden. En dan nog wat : “Pédroviel op een ander”en zeker niet op Klèf Richard de Zeurt.. Nee hee , daar viel Pédro z’n Moeder The Young ones op..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>