A C T U A L I T Y – “Onthoofd van iedere Verantmoordelijkheid”

“Onthoofd van iedere Verantmoordelijkheid”

Oh , wat verlang ik naar Jurrassic Park; naar The Great Escape, zodat ik onthoofd ben van alle Koppen-snellers die nu mij een ‘Kopje-kleiner willen maken..’ Ghandi wereld niet wat rustiger dan de Great Barrier reaf een Politieke Turmoil vermoordzaken?

Ik zou graag De Goddelijke Tovernaar Hans Kazan of de Blonde Adonis van het Magique Klokken-spel willen zien. Hoe die betoverend de Aarde kunnen om-toveren. OF desnoods voorgoed laten verdwijnen, achter de toneel-gordijnen van de Derde-Wereld-moordlog, die binnenkort in iedere Huiskamer z’n Wereld-première beleefd.

Oh, wat verlang ik na Auderen die ons de ‘Lèss is more-s’ leren. En oh, wat zou ik graag les van Max Verstappen krijgen, zodat ik niet overstuur van alle berichten, er vandoor zou scheuren.. Want sinds dit weak-end zijn we allemaal in R A P P end roer. In het Zwitserse plaatsje Rapperswil , is iederéén uit voorzorg onder-gedoken, omdat ze allemaal als Beulen worden gezien. Terwijl de doorsnee mens, heel wat meer heeft afgebeuld, zonder onthoofdelijke verantmoordelijkheid voor die dwang-arbeid in onze jeugd te nemen..

Maar het Mes snijdt aan twee kanten..Nou heb ik het niet over de M E S – S I – A A N S E tegenstelling van S I. Want uit S-érieuse I-nformatie is wel gebleken dat de M I- 6 en de Britse Intelligence ‘Rapper’ achter de Beul kwamen, dan ze voor-namen.. Het onthoofde –bewijs kregen ze op een Zilver –presenteer-blaadje, zodat ze de Identiteit, koppensnellend konden Identificeren. Enzo, is de Door-midden-oosten gekalifaceerd, want gediskwalificeerd is een misdaad-interminus.

In alle kranten komt er een advertentie te staan , voor een Nieuwe Wereld – leider. Die getesttikeld wordt op krachtige Ballen-verstand. Die geen 17 0 – tig vrachtwagens nodig heeft om een Paard van Octrooie binnen te krijgen. Ze zijn op zoek naar een Miss-plaats-vervanger op Aarden met de schijngheilge vooruitstraling van Modder Maria, die speaking Worst of Wisdom – Let it Bi – Let it Bi Beatelliaans kan over brengen. Daarom wordt gedacht aan het tot leven brengen van J L uit het Jurassic park of Madame Tussaud. Zodat wij allen aan het eind van de Avond kunnen zingen: Give Pies a chance.. En als je daar niet achter staat , moet je niet zeiken, als er nooit Peace in onze tijdlijn komt !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>