A C T U A L I T Y – We laten ons niet ‘Doodzwijgen’.. of..

‘We laten ons niet kisten’, is wat je voelt om je heen. Alhoewel de omschrijving niet gepast is, valt dat in het licht van de laatste dagen wel mee. Heb daarom gisteren, geen actuality geplaatst. Ieder woord roept tgenstrijdige gevoelens op, die voor de een meer beledigend zijn, dan voor de ander. Maar de Putanische strijd om over lijken te gaan, zal alleen maar Rasputanisch toe nemen.

En om met deze tropische temperaturen een raket te nemen, hou ik natuurlijk ook een verkeerde smaak van in de mond. Dus houd ik maar mijn mond, al valt die van verbijstering de laatste week open. En sta ik met een mond vol tanden te kijken, terwijl anderen die niet meer hebben. Maar een volk dat voor tirannen zwicht, verliest meer dan vrijheid; dan dooft het Licht.

Allicht zal de pijn niet zo snel verdwijnen als de dierbaren dat in een ‘split-second’ wel deden. Over leden die er niet meer zijn, kun je ook niet dood-zwijgen, maar zwijgen is beter dan de réaliteit verzwijgen..

Ik ben de laatste dagen ook snélweg, zodat ik de herhaling van 7 5 zwarte wagens niet voor eeuwig op mijn net-vlies heb gebrand. Maar oh, wat zou ik toch graag een bepaald persoon ‘rasputanisch’ willen afbranden..Maar daar brand ik mijn vingers niet aan..De beste ‘vinger-wijzing’ is, om die middelvinger wijselijk in je broekzak te houden. Dichtbij die andere elfde vinger, en dan die drie letters van El U El uit spreken..Of gewoon ‘doodzwijgen’.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>