A C T U A L I T Y – Not B A D zo’n Prijs voor zo’n B E D ..

Kerk zet punt achter Mís- bruik! Oh jee, wat zeggen ze noa weer. Punt achter..? Reet-goeie-opmerking. Al die Mísdienaars, die ‘Mís-dien-aars niet’ voor eeuwig als pijnpunt in hun dossiers hebben. En daar heb je een Punt, toen er ooit zo’n Aars-bisschop als hoofd van de Kerk, eh War-hoofd van de kerk was. Afschaffen die Cuttholieke Kerk..In naam van G * D ‘who ever thaht may Bi, zijn een paar géneraties pubers gemaltraiteerd.

Ik lig er niet wakker van , maar Saatchi & Saatchi wel. Het Bed van Saatchi & en Nigella Lawson is sold voor 3.1 Million Pounds! Dà’s nog eens Het ‘Volle Pond’ uit een Véchtscheiding krijgen..Tracy Enim verkocht het ooit aan Saatchi, nadat ze een week à la John & Yoko na een ‘ver-ge-broken relatie’ in dat bed had gelegen. Ze zou er zelfs de Turner-prijs ,wel-net-niet voor hebben gekregen. Het bed bestaat uit 1 week Rotzooi voor en in het bed. Incluisief condooms met inhoud. Wat ik wel weer knap vindt als vrouw als je alleen bent.Ben benieuwd welke afzuigkap ze in huis had.

De Rode Duivels – Not-Bad- zijn dus door naar de volgende Ronde. En met voorkennis kan ik U vertellen, dat de ‘Voorui-slag om de arm nu al bekend is! Fixmatching avant la lettre! Om Hare Koninginnelijke beloofdheid en de Krooningklijke Waterhoofd niet voor het hoofd te stootten, anders zou het voetbalveld blank komen te staan, zal Brelgië a.s Zaterdag tegen Wargentinie met één nul meer op de Afkoopsom winnen van Argentinië. Zodat Néé Néé Nééder-landt léés Maxima versus Willem
Een crises à la Rampdicatie kunnen voor komen. Want zei Rinus Miechels De Generaal het al niet in de jaren ‘7 0 – tig : “Voetbal is Oorlog !!” En dat was in 1 9 7 8 maar al te waar..Toen we voor Bloed aan de Paal stonden.. En toen Rensenbrink z’n Bril te vroeg besloeg !!

Ik hoop dat U er tot aan Zaterdag niet met Open Ogen en Opendoel er in loopt of in-trapt. En heb begrepen dat de Kleur Oranje nu écht op de Zwarte Lijst staat.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>