A C T U A L I T Y – Fait – Divers en andere vierdaagse-dingen

Aan den wandel gaan met je zelf-vertrouwen , of aan de loop van een geweer oog om oog met je vijand staan?

Meneer Plasterk : Een Man maakt nog geen Zomerse Hongerstaking ten einde..

Anglicaanse Bisschop mag vrouw zijn. Oh, mag Je zus dan ook Vrouw zijn , want die staan meestal wel hun ‘mannetje.’

W-handelaars en andere Varazeeërs beginnen aan.. Ik zou er niet aan beginnnen, met deze Schmèltende-Kazen-temperaarturen.

Van de Gaza-Stroke krijg ik sowieso een ’beroerte.’

Hamas wil Hàkkoord in Tweeën delen, net zoals dat mísraëlische land, maar Gaza – terdag er niet naar toe. Want dan is alle doorgeschoten.

Oekraïne ontslaat 600 Politie-agenten.. Ze kunnen beter Rasputin ontslaan. Is probleem in een keer opgelost in rook.

‘In-branden’: “Wat nou weer?”. Oh, de domroep wil ons lètterlijk als geheugen-steunzool, de Logo’s van logisch in-branden. Alsof ze daar mee uit de brand zijn. Brandmerken roept bij mij sowieso iets Tatoeage-achtige prikkels op. Maar ja, wil verder niet Brandmerken, maar als er één ‘d – Omroep is die daar het meest aan ‘Vér-Beeldvorming doet, is het wel de meest Aller-jéézuste domroep de N P E O.. Die hangen alles op aan het ‘Geloof in geen vertrouwen in jezelf hebben. En dat doorkruist nou niet, waar je jezelf niet aan moet ophangen. Nou is ophangen erg moeilijk geworden in deze minternet-tijden. Je kan niet meer zeggen; ‘Hij heeft opgehangen.’ Maar weer wel : “Hij hangt zich teveel op aan. ”Maar ik zou mijzelf toch eerder ophangen, dan mijzelf brandmerken!” In Branden zodat je in Vuur en Vlam op ht Net-niet-vlies blijft staan. Maar de beelden uit de Ga-za-terdag er niet heen, blijven voor eeuwig als een niet op te lossen-probleem op het net-niet-vlies van Maagdelijk-non-vermogen staan. Dan maar Vierdagen met jezelf in Niemieghen aan den Whändel gaan. Daar zit tenminste Muziek in.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>