A C T U A L I T Y – Es ist mir E – G A A L wass sie sagen hätte Nur eine Lange Nose und Redt te ke tètte!!

Merckel neem spionage ‘Hóóg’ op ! Heeft ze goed gezien: want Spyonage houdt je altijd op de hoogte.Maar of je ook als Snowden-plan op de hoogte wordt gehouden, krijgt ook Bangela-la geen hoogte van.

Benieuwd waar Louis a.s woensdag avond mee komt. Want tja , iemand in de Krul-tang nemen zit er spreekwoordelijk niet meer in. Maar misschien kan hij die Brazieligiaan met die Grote Stem als Bek-up voor de af-leider gebruiken. Maar misschien zet ie wel de grootst Troef van Nederland met toestemming van Willem Maximale-aandacht in.

A.s Zondag zal al het Vuurwerk verplicht worden afgestoken.

Teeven heeft Asielzoekers op B – l- oot gezet. Omdat ze door zijn beleid zonnodig in de Branding van de belangstelling staan.

Tsja, als ik A-ziel-zoeker was zei ik tegen mijn Psychiater zou ik ook naar Nederland gaan. Want als die Wereld Kampioen worden, is de wereld voor ons te klein. Dus zo snel mogelijk wegwézùh , voor we in de boot worden genomen.

Maak me voor Woensdag geen zorgen. Woensdag – gehàkt-dàg dag!

Louis van ‘Ghaal aan de Haal’ heeft een geheim ‘Door-draaiboek’, met heel vaaak het woord dat wij wel en de Engelsen niet mogen uitspreken. Want dan lijkt het alsof je doordraait by ‘Cut the Crappsolutely Fabulous the bedoeling is.’

Louis is voor velen onaantast-en onzichbaar, omdat ie achter de Schermen van het doel om Wereldkampioen te worden stevig in handen heeft..G A – A L S N O G niet weg…

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>