A C T U A L I T Y – Een groot mijnenveld..

Het water staat tot aan mijn lippen, dus ga ik maar op een waterbed wippen. Ja, want de speeltuin staat ook onder water. En ik werd vanmorgen wakker met een natte droom, oh nee sorry, niet wat U denkt.

Ik had teveel om handen, om daar aan te denken. Maar ik droomde dat ik op een Parket vloer, als een soort zwevend-tapijt buiten mijn gastrale lichaam om, aan het dansen was. Nou wilde ik al de vuile boel buiten zetten, maar toen ik echt van mijn waterbed en waterhoofd viel, zat ik met mijn haar in mijn handen. En in haar zat ik niet.

Nou voel ik al tijden nattigheid, die boven ons hoofd hangt, want de Mhoorrorscope schijnt uit alle huizen vertrokken te zijn. En de Moonshadow die er ook al de buik van vol heeft, ligt als een schapenlaken over het veen. En in de weide omtrek van een toekomst zonder land, zie ik schaduwen vooruitlopen van nog niet gestorven lijken. Ik zie geesten van beesten, die meer dan de beest uithangen, en zich niet aan eerder gemaakte afspraken, met Sinisters van verbruidtenlandse zaken houden. Ik zie met terugwerkende kracht rasputanische lijders, die over de doden niets dan niets spreken. En nietszeggend de dood een émotie of respect hebben..

Dus ga naar huis, en houd je niet aan de gemaakte afspraak. Laat ze met al haar rakutten voor lul staan. Stap over ze heen, en klaag ze aan bij het You go go Slavië-Tribunaal en kijk naar boven en denk: “Loop naar de Maan!”..

Waar was ik gebleven.. Vandaar dat de aarde Moeder Gaija huilt, omdat de Go – zàkken er geen traan om laten. Zelfs een zich rebelse Je-‘zus-en-zo’ is weer aan zijn eigen Kruis van schuld-gevoel gaan hangen. Maar de Raspoetanisten zullen er geen traan om laten.

Nu begrijp ik waarom de gewone Rus zich dood verveelt. En waarom ze over lijken gaan. Las vanmorgen dat de zwervers door de min-vijftig plus kou ’s morgens als lijk op straat zijn ingevroren. Die worden dan door een svhoon-geweten-ochtend ploeg letter-lijk en figuurlijk van de straatvloer geveegd. En niemand die daar een traan om laat. En als er een auto ongeluk is met dodelijke afloop, komt er een nog levende zwerver aan, of langs zonder aan te bellen, en steelt de persoonlijke bezittingen

Anaal- loog aan de hufters die de spullen uit de koffers haalden. Kaffers en underkoffers van een toaalélitair regime.

Maar als één ding de Co-zakken en Russen verbindt is het wel de Krim, want die Kriminelen geven geen Krimp ! Wij wel, maar ja, wij wonen ook in Krimpen aan de Lek. Dat bleek afgelopen maandag maar weer eens. En ik zou nog met mijn kleindochter naar Kraantje Lek in Bloemendaal gaan. P S : volgens mij ben ik er niet hélemaal met mijn Hoofd bij, en behoorlijk in The W A R

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>