A C T U A L I T Y – Wil je je tanden in een wedstrijd zetten, is het weer niet goed..

S U A R E Z zal de ‘Tand en de Verstand des Tijds’ niet doorstaan, als je door de rooie gaat ..

Je moet je nooit beet laten nemen door je tegenstander, maar als Louis z’n tanden zet in een systeem,- houdt iedereen z’n tanden op mekaar- kun je er tandenknarsend van uit gaan, dat een gebits-controle op het veld verplicht moet worden gesteld.

Volgens geruchten reist Imca Marina binnenkort af naar Brazilië zo rond de de 12 – 13-de om ‘é F I F A es Spanga Olé landese’ in het stadion te gaan zingen.. En Andre Rieux mag dan op het Museumplein tweede-viool spelen, met het nummer ‘Wer ist die Beste? Wir sind die Beste, en met als refrein: Ben ik noa zo slim of jij zo dom de di dom dom dom….’

Ondertussen hoorde ik gisteravond Freddy Mercury vaak het nummer “some one B I T E S the dust zingen..”En de Muilkorven zijn niet aan te slepen.

En Jasperina de Jong is het liedje Dobbe dobbe doe aan het aanpassen in Robbe Robbe doe..

Ook de ‘Robbe-douches die van een koude kermis thuis komen’, zijn niet aan te slepen.

Omdat Louis van Gaal – de ‘Ga – àl – theorie sucksexvoel toe past,op z’n tegenstanders en dus grens-verleggend bezig is, hebben de ‘straat-sickkretarissen van voetbal-vluchtelingen-toerisme’ een probleem. Want de grens is bereikt. En al die Ollanders die dus terug willen komen voor dat Feessie,op het Museumplein, zullen door de ‘grenzen van het toelaatbare’ worden gesloten.

P S : Panama: de uitslag heeft geen bot gevangen..

Volgens de laatste geruchten heeft ‘Manchester joe naait het’ een probleem. Quatar heeft volgens onbevestigde geruchten contact
met ene Louis opgenomen..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>