A C T U A L I T Y – was vanmorgen opgepakt.. omdat ze me voor de Burgemeester vàn.. aan zagen, en ik zag dat niet aankomen.. vandaar de vertraging van vandaag Scuzie ..

Dijk van een Burgemeester aan de waterkant gezet..door Dijk van een beschuldiging

Orsoni was niet burgemeester van zijn zaak. Orsoni the Lonely was hij niet.. het water steeg ‘m tot aan de lippen. Orsoni verdacht van corruptie met 30 complicen, aangehouden in Venéétië. Dat zet tenminste zoden aan de fijk tegen te hoog water en de lippen.. Venti Millioni di corruptioni

Litouwen krijgt de E U R O, alleen Lee Towers krijgt ‘m niet.. Verraad een lied of niet.

Voor de zoveelste keer naar z’n Mallemoersedijk, is iederéén gevraagd om elk contact met elkaar te vermijden, zodat er tot op de bodemmonster uitgezocht wordt bekeken wie voor onmiddelijke oprotpremie namens ‘Wie Shell Over kum’, somma dee, eh some day.. in aanmerking komen. Niet alleen het ‘Personail them’, maar ook de bewoners vliegen regelmatig het huis of de laan van het dorp Moerdijk uit. En de Low – kale Burg-en wurgemeesterlijke zet gaat nu vuurwerk van zijn One-beleid maken!! Geen Vuurpijl op te trekken natuurlijk!

De Bende van de Zesdaagse Woning-callportaties staan terécht. Onterecht vinden de zes –verdachten die door de cursus ‘Schoon-wassen’ geen enkele Derivatuéle verdenking op zich hebben gelaten. En allen hebben de Afwit-was-machine bij het Kerst-pakket van mijn hart geweigerd. Zij allen zijn van mening dat zij al voor de vuile déréviatenwas tenminste a la Rotterdóm Schoon-schip hebben gemaakt. En tja, dat de Wooncompilaties er mee het schip in gingen, maakt er geen breukelink minder om…

Naar nu blijkt heeft Loek Hermans jaren aan slaapwandelen van zijn verantmoordelijkheid gedaan. Misschien helpt na Neavitta een Melitta-koffie om hem uit de ‘Slaapend rijk en de Natte Droom’ te helpen.. Die Loek Oud Hermans, heb ik altijd een ‘Slaap-verwekkend Tweede hands-kamerlid-op-stuk-beleid gevonden!

Annechien is nu zwanger.. Wie? Oh, ze heeft nu zelf de buik vol van het Nieuws..Maar Steenhuizen genoeg om in de watten en baby-luiers gelegd te worden..Daar heb je dus straks geen Kind meer aan.. toch benieuwd welke Cameraman of Jhoernalist daar achter zit.. En ik hoor het de ‘heen-en-weerman’ al zeggen. Door een Hogedrukgebied is de lokale bewolking in de Studio Hoogzwanger van de geruchten. Maar met één click op de button is die verdachtmaking naar de knoppen, en blijkt het gewoon van een Franse zwanger te zijn.. Ja ja, op een mooie Pinksterdag.. samen in de zon.. eh of balkon..

Zit nu op Balkon alvast te oefenen op de Dictie van Bart Chá Chá Chá Chábot.. En heb alvast een W C bril, eh Water Coloured-bril aangeschaft..: ”Dames en Hééérren ren ren alvast voor je eigghù Bàlllullen vooruit!?” Want ik ken niet vooruit spellen, want daar geloofd zij in mij alleen maar Hà – Zès Fàn!! Dat gaat waarschijnlijk zo’n een anderhalf uur door, zodat het Groot – Kloot-Dikke-Lul drie Bier thee, voor mij in ieder geval niet voor herhaling vast en tast baar is.. Ik ga wel naar Paviljoen Drie, en lees daar de Alternaaitiefe Troonrede von Wilmel mus mit Wijnnachten, eh sorry : “ik herhaal met Whein nachten voor. Aus eigene werk !! Ondertussen is in de Eerste kamer iederéén in slaap of theemuts gevallen.. Zodat de enige die a . s Kerst het Groot Dicthee der Niederländisch Sprache macher goed heeft,de ‘Wondergetekende Bart Tja Tja Tjabot-gezegd’ is..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>