A C T U A L I T Y – voor Eesamson and De Lilah..

Geen Bijstand voor Taalweigeraar, wel Toestand voor vertaalzweigeraar.

Op de Rose Kermis in Vertiltburg is een Darkroom..Ja nee, ook voor Hétero’s niks aan en om de hand.. : “Want je ziet er geen Flikker.. En ‘s avonds is er vanaf Tilburg éen grote Homomfile naar het Westen. Eh Amsterdam , want die stad is Oh ké, eh Oh Gay..

Eu-verdrag met Zoekraïne –ondertekend, maar zijn nu op Zoek naar Ine, en waar dat ligt.

Bij Steek-partij denk ik altijd aan een Restaurant in de P C Onthoofdstraat. En bij een Stake-partij, zie ik vaak gasten met een verkeerde Gouden-ketting om hun nek, om maar over een Pols-hoogte-bandje te zwijgen.

Op-Stèlten en Spong hebben geregeld dat er geen Gemoordganiseerde ‘Kwiet-teelt’ van onvermogen komt. Kannabisexueel ook zonder Cannabis, of komt ie dan niet aan z’n trekken..

So war es , eh, Suarez zonder a r, is in het Suez-kanaal opgedoken..na het nauwelijks overleefd te hebben toen dat beest zei: “Haai there..” They are looking for you. En dat beest zette zijn tanden er in, een gooide ‘m in Bijbel-rebelse termen gesproken op het Vliegdekschip, van David en Goaly- Yad va shame on you.. zei die ook nog, maar dat bleek de Voice-over van Stephen Ver-Spill-berg te zijn. Die nog steeds op zoek is naar Figurant-en Komedianten, die zich van alle é Fifa et Spagna – regels geen Bal aan trekken.

Van O J Í K wist van Lek ! Aldus geheime Bronnen rond en in Groen Links van de Tweede Kamer.. Terwijl een kamer in Het Amstel-Hotel 800.000 Euro per Kamer kost. En daar maken ze geen geheim van..En waar we natuurlijk hélemaal geen geheime Kamer van Damesklets maken is, dat de Tweede Kamer aan de Straatstenen niet kwijt is te raken. Alleen de Op-rot-premie van Ruttenier schijnt iets om hoog te zijn gegaan.. En volgens intieme-eh interne geruchten schijnt Rutte Privé veel cannabis te gebruiken..Canaalbis toch es even over na-denken

Ben niet verslaafd , want ik wil ‘Ex to see’ niet langer in mijn omgeving hebben.

Sue- arez Su-areest: Nee hè niet weer hè!! Ik zou ‘m niet eens met de Nék aan-kijken! Wordt eens tijd dat ie naareen Verstand-arts toe gaat! Want hij heeft geen gaatje in z’n…Maar meer een etage hoger. ‘Breek me de bek niet open, zeg !!’

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>