A C T U A L I T Y – Pàk – Ed je nu eens op met al die Bommel-dingen Meneer Olie-bier-bòmmel

Donderdagslag bij heldere Hemel, was het gisteren zo rustig in Amster- Dam, dat ik onmiddellijk mijn zwarte pak van vier mei aan deed. Om op tijd op de Dam te zijn. Pak – edje maar eens goed aan. Want in het Bommel-ding-se-land heeft Heer Oliviermeiniet vandaag maar morgen verbijenkorfd wel wat zorgen.

Met een ontruimd-gevoeld werd in no time namens de Wurg-gemeester, alles afgezet, wat voor de gewonen burger langzamerhand de gewoonste zaak is. Het is geen toeval dat dit soort Camé-enmaliteiten in de de opruiming staat netjes-période voorkomt. De C-loos-alarm-phase zal in deze Kom-Kom-en-kwammertijd weer vaker voorkomen..En zo ronde De Bijenkorf werden ook de kleinere straatjes, waar menige Sex-bommen konde af ghaan ‘g – heilig gesteld. Dat scheelde in ieder geval voor sexplosieve –opruimings dienst in en rond de Verwarmmoestraat, dat veel PvdA-leden hun pensioen te vroeg zouden consumptioneren. Alhoewel ik op geheime camera-beelden, wel erg veel ijsjes zag die afgelikt werden..Wat naar later bleek gee IJsjes waren. Want in dat hele Warenhuis kun je geen IJsjes krijgen. Zoals gewoonlijk – bleek dit achteraf een gecontrôleerde A I V D –actie te zijn geweest. Om Crowd-contrôle te repeteren.En ik kan niet genoeg Herhalen, dat daar bij het Mini-serie van VerMinnenlandste zaken de zwakste schakel van het huidige –one-beleid zit. Das Plàs – sterk uitgedrugged. Maar dat zijn wel de naaakte feiten, die bekend moeten gemaakt worden, Nu de kans groot is dat die Sinister met dezelfde naam van dat gezeik af wil en dus op de Keet-pareet weer op de voorste Punt je van de tongque in chique van de Afzuigboot met de Billen bloot op de Voorplechtigheid van de Oké Games staat.

Met het aannemen van de anti-rookwet in de kleine café’s aan de haven, wordt het eens tijd om die Gristen-U-niet-gelovigen uit te roken of te pijpen..

Of een pak-edje anti-rook-bijbels op de kansel van de Oude Predikers voor eigen parochie te leggen!!
Mar dat we in een sexplosie-tschihaatdragers-tijdperk leven, is wel duidelijk.

Wel blij dat we ook nog mooi Knal-vuurwerk voor a.s Zondag-avond mogen afsteken voor het gebed zonder Ende wordt uitgerookt. Heb begrepen dat de Spelers van het Nederlandse Helft-tal een aanvullende-Tandarts verzeker-en-rekening moesten afsluiten, als ze ongewild tegen Oeroe Oeroekwaai-dste niet moet spelen.. Maarja, we kunnen die speler toch ook een oor aan naaien? Ys someone Bites the dust!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>