A C T U A L I T Y – Na Knevel en van de Brink kreeg ik een Black Out …

Repeat ik herhaal,ja ja, namens de Volkskunde gaan wij de Zwarte Piet uitdelen aan de Vrouw zonder kroeshaar. En haar schaamhaar diep rode lippen en haar Geen Italië Boor ringen.. de Zwarte Pagi-vagina wordt als een Pornó-nó afgeplakt.. De Zwarte Pieten-geschiedenis, zal met alle geweld een kelurloos-alarm-verleden worden. Een Zwarte bladzijde mag je dat niet noemen. Hoogstens een “Blackout”..

Oh Oh , wat zou ik toch graag die eh, ja juist die dus Zwart willen maken.. Straks mag een homo geen homo meer zijn, en al hélemaal geen nicht.. Oh wat zeg ik nu? Werd vanmorgen wakker met een natte droom, om die Rasputin eens goed op zijn Flikker te geven.. Waar praten we nog over.

Viel gisteravond in slaap na nieuwsuur met een ‘sickcumentaire’ over Gays in Russia.. Oh , wat zou ik toch graag die Adelborsten vooruit, er op afgestuurd hebben.Want Adel verplicht, ook voor mijn neef of achter-nicht !! En de webzaait verwarring met Flickr – op- dot- kom. En de géénitalië lap ik aan mijn Italiaanse Leck mi ram L’a a r s.. want ook een woordgrap kan een ‘Kont-tra- interdictie-insperminus zijn.

Na de zwarte piet, zullen wij een rode kaart trekken voor de voor-oor-bedelen van Jùh zus. Geezoes, en zullen onze Cuttholieke handen van ‘van God lost’ er af trekken. Wij gaan in naam van…, ja in G * D S naam van wie, gaan wij de geschiedenis herschrijven. Beter gezegd : afschrijven of verdonkeremanen, of verdonkernichtten. Was im Deutsch etwas kansarmes, eh ganz etwas anders ist wie die schwullen wisschen.. ik kan mij vergissen maar nu schnapps ich ess auch. Maar de ‘Geschiedenis herschrijven’, goh, waar heb ik dat eerder gehoord? Dus Geschiedenis wordt geschiedenis? Oh kom er eens kijken.. Oh jee uitkijken, want dat lied uit Het Zwart boek, zal ook wel worden herschreven.. Kunnen we die geschiedvervalsers niet op een Stoom boot naar eh….. Oh jee , wat zeg ik nu weer sturen?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>