A C T U A L I T Y – Louis en Code Oranje voor Madxico a.s weak – end …

Louis en code oranje voor Madxico

Over goede smaak valt niet te twisten. Oké, maar op de Web-pagina van de Fabeltjeskrant en lig- er- niet- wakker- van Née-derlandt, een artikel over de ‘Aúders van de twee vriendinnen.’ En dankzij de moderne Zoek-actie van Koekulridicúúl precies er onder een advertentie van De la vooruitvaartverzékeringen. Nou bij mij ploffen de zekeringen, en zou de advertentie graag onder stroom van néé-gá-tiefus-réacties zetten..Dus stop ik zo’m advertentie maar gauw in de la.

Maar verder was het over ‘la’ gesproken weer aan het einde tra la la la!! Tja Louis krijgt met z’n invallers veel goede invallen. En over vàllen van de tegen-partij, valt bij Louis niet te praten. En de Shelenen G A A L naar Brazille. En Madxico vraagt na Zondag-avond ook Asiel aan. En de aziel en de beziel zijn de bezieling van een Elftal die al een Man in het 1 6 meter-gebied achter Louis staan. En maakt niet uit als een mond kon spreken, is elk land al voor de wedstreijd tegen Holland met inzet van de in-en-niet-tegen-vàllers bezweken..

Hallo. Verder nog nieuws? “Nou ik denk dat al het nieuws voor komende weken naar de Kom-komer van de Voetbalvelden zijn verdwenen. Want het nieuws uit Brazille laat Louis geen gras over groeien.” Louis van ’s G A A L, als ontwikkelinks werker voor Het Goede Doel..

Okee nog een keer nog ander Nieuws? Ja , komende Zondag kunnen we allemaal doorrijden . Oh ja? Ja, want dan staan de Stoplichten op Oranje. En in Mexico is Code Oranje afgegeven.. Ik vroeg of er nog ander nieuws was. Nee, ik geef of koop geen paginás uit een médisch Dossier. En als je ze me zou aanbieden, dan zou ik je onmiddellijk in eh, Kó ho Ma slaan we over vandaag! Ik ‘scheur-er-vandoor met dat Néédisch dossier.. En , oh ja, om over na te denken: Nederlands Elftal loopt de 1 0 0 Km in 9 4 minuten! Volgens mij is dat een Wereld record. Dus die Beker… weg-wézùj jij. Over Drie weken mag je pas naast je voet-bàl-die-je-er bentlopen!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>