A C T U A L I T Y – Het Woord D O O D is te levendig de laatste paar dagen..

Het Woord D O O D is te levendig de laatste dagen..

Om grappen over Dood-spoorloos te ver-meiden ga ik niet via Sluiskill het Pa- na- Má –kanaal uit. D-oet N-iets A-f aan eind-resultaat, wat even niets met Voetbal maar met de trieste be-waaheid te maken heeft. Froonlijk word je niet, bij het wakker worden van zo’n bericht.

Verder hebben we de langste dag van dit jaar weer achter de rug, terwijl de langste wedstrijd vanavond al in zicht komt. Hopelijk verschietten we weer van een overwinnings-kleur van Rood Wit Blau-past bij jou.

I S I S kent maar een kleur, wat ik niet zie, omdat als ik er naar kijk niet alleen de beelden, maar ook de Lijkbleke beelden als Zwart op mijn net-niet-vlies zie staan. En dat allemaal in naam van..Aam die Al A H, heb ik geen boodschap. Terwijl je mij toch wel om een boodschap kan sturen. Maar om een Doodschap of doodschop moet je toch bij de tegen-partij zijn. En dat zijn er vanavond genoeg.

En even bloed-zérieuneus : binnenkort is ook mijn Anti-Idiootticom op. En zal ik door mijn eigen pratical-jokes-besmettingen het niet over leven. Ik ben ten Doden opgeschjreven. Nou hoop ik niet in mijn waarogantie, dat daar weer voor het naakt-geslcht van de familie-slakkengang en afgang een hele Bijbel aan wordt besteedt. Want Bij – Bèl denk ik aan fietsen. En nu begrijp ik ook waarom er zoveel fietsen in dit land zijn. Terwijl ik dat bij België weer niet heb..Dat is het land van Zoutenenboudewijn-uitspraken. De Belgen komen ons na vanvond tegen. Nou en wie is daar op tegen. Dat we weer met Oude Kranten in de auto door de bocht scheuren. Dat we Philipe op philips-eiland laten na-kuren. En de Fa Fa Fa-Bi-Oh La La Laadjes eindelijk eens open doen. En er niet langer Blinddoekjes om blinden. Kortom : Links of Réchts-om Nederland–België als Finale.. Komt er eindelijk een Droom uit. Reken maar dat Het Leeuwendeel van beide-landen voor 2 4 Uur naa Braziel af reist. Maar of ze weer toegelaten worden door de Wever?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op A C T U A L I T Y – Het Woord D O O D is te levendig de laatste paar dagen..

  1. Mooie VOORSPELling Joshua: NEEderland – BELgië

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>