A C T U A L I T Y – Wubbo krijgt eindelijk ‘Ruimtelijk – inzicht’ …

“De Rauw-en Vrouw-stèmming” zit er goed in deze week. Maar Wubbo Ockels heeft nu allle ‘ruimte’ om zich op zijn Entréé-incarnatie voor te bereiden..

Jérome Ker-viel door de mand toen ie een grens te veel wilde oversteken. Maar net zoals vele Nééderlanders de openstaande boete-doening door schuld niet wilde in-lossen..

Wubbo Ockels als een schreeuwende in de Woestijn heeft gesmeekt dat wij een ander Pad nemen. Heb ik net een I- pad aangeschaft, moet ik weer 3 6 0-graden rond draaien.. voordat ik Ruimtelijk – inzicht krijg. En zijn oproep legt geen gewichtlozigheid in de Schaal va Richter zal dt geen Schok-effect geven. Wat zijn over- lijden gaan, gister wel veroorzaakte. Zag meneer Wubbo Ockels in de trein staan, e moesten dezelfde plaats er uit, en ik dacht : “U bent geen architect , maar U heeft wel Ruimtelijk in-zicht. En van een Ruimtelijk voorschot , kun je ook niet iederéén betaald zetten.Als je Wubbo zag, dacht je lètterlijk dat zit wel snor. Zijn leven was a challenger, die drie maanden later op ontploffen stond. Wubbo Ockels is nu onderdeel van een ruimtelijker inzicht van de zeven seconden die wij maar relatief met de duur vandeze aarde bestaan. Zijn Carrièrre ging als een Raket omhoog. En de snelhied van zijn verleden zal altijd bestaan. Maar voor even zullen we allen in een Zwart Gat van het Monument bestaan.

Naar nu verluidt wordt voor 2 2 mei de Nooitklok van Ultra rechts of Linksom geluidt! Het geluid om te gaan stemmen verstomd. Want iedere Stem zal door de baard van worden verstomd. En wij verstommen en verstoppen af.. ‘l Europe : “Cést Enough!! Cést ca Rosé Rosé Rosa : “Vothee pour la rope om je nek..Stemmen Ja, ik ben niet gek! Maar ‘Rut- op- en- de- eu ro t op’, zijn voor mij niet gezien..Ik ‘verkíes zingen boven stèmmen’ op de verkeerde partij Dà’s Baalen.. Ik ga maar eens mijn ‘Stèm-banden met Nee Nee Neelie Smit Kroes-kop aanhalen. Want iedere Stem die je uitbrengt op de verkeerde Partij, komt uiteindelijk weer goed terecht.. Net wat U zegt? Ik Corrutter mij Suf..Vothéé cést ienuf !

Maar ga wel stémmen, want als U dat niet doet, raakt u meer dan Uw stem kwijt ! Kunt u nooit meer Uw stem of schuld verheffenen..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>