A C T U A L I T Y – Winners and Losers

Winnaars en Verliezers

Als ik vroeger ging skieën was ik verzekerd bij de Euopese. Terwijl dat land als enige niet in de Europese Unie is..Der zwietsch zoals je dat uitspreekt.. En reken maar dat gister-avond in der Niederlände veel werd gezwietst. Übersetzt werd er gisteravond “fuck off the record veel gezwetst, over de vraag van nex-it-polls. En over de vraag of G W niet achter de bergen zich moet gaan verbergen.

Terwijl ‘Péch-told you so’ meer op G M dan zijn eigen –partij had te klagen. Dus de slogan : D66 grote winnaar, kan worden aangevuld met Gwennet M, grote verliezer, want die werd gister avond voor goed het ‘Ver- zwijgen’ opgelegd.

Nou had ik gisteravond eigenlijk wel trek in een stevige Kogel-biefstuk, maar vanwege de ‘kogel-regen’ kon ik van een dood paard, dat toch niet eisen. Vroeger was de afrekening in de P C onthoofdstraat, maar laatste jaren is Rampstelveen de A-locatie van alfred killstock. Ik dacht dat twee-derde van de kiezers thuis bleef. Dus begrijp niet dat io om tien uur ’s avonds nog de deur uit gaat. Dan krijg je het dus voor je kiezen. Voor vele partijen ging gister-avond de kogel wel of niet door de kerk. Maar om een kogel werkelijk in het lichaam te rammen, ben je wel behoorlijk ‘doorgeschoten!’ Voor Amstelveen wordt het tijd voor een Kogelvrijevest-iging.

Maar hopelijk stroomt er komende maan Oranje bloed door de voetbal en sport aderen. Want tja, wie die slogan heeft bedacht door kleur Oranje te bekennen, een écht Kerel is. Nou ken ik in mijn indirecte omgeving wat ‘waterhoofden’, waarvan ik me toch afvraag of dat wel echte mannen zijn. Ik zie ze alleen maar in Glazenhuizen Rasputanisch Bier drinken, waarvan Prins Charles ‘Fuckcofftherecord’ onlangs als een ‘Slip off the Tong’ zei : dat ie overeenkomsten zag met een donker-bruin-verleden. En tja, zeg nou zelf : “Donker-brui-verleden”, en de Gazproms off the Rasputins, is toch wel een heel ander concert, than the Last Naait off ze Proms.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>