A C T U A L I T Y- Twee Minuten na de Stilte voor de Storm? Ben Snel wég …

Gisteravond op de Dam, stond ik vlakbij de hoek van de Grote Club, en zag in mijn ooghoek de naam van de Juwelier..Een joodse eigenaar met de naam Gass-an..Aan die naam zit dus een ‘luchtje’. Dan vlucht je wel naar voren. Noch hebben wij de Vrede in ons zelf niet verloren. Maar toch, om even extras bij stil te staan. Daar kun je het Gif-gassan van de politiek op in nemen.

Stond trouwens bij een man in groen Uniform, met een batterij eremédailles, die zo te zien bij de specials forces of a mission was betrokken. En omstanders attendeerde, dat ie om klokslag 8 uur zou salueren..Dus moesten ze even uitkijken voor zijn rechter arm.

Vier mij niet vandaag maar morgen, dat is dus vandaag.
Kunnen wij ook de Vrijheid in Syrië of Zoek-kraïne bezorgen? Als D Y N A M O nou eens niet over water loopt maar ald G * D de Vrede uit zijn handen tovert. Dat zou pas een betoverende –bevrijdingsdag wezen. Maar oorlog zonder Vrede, zal ik ook vandaag weer in de kranten, en de social Media lezen. Is er ook nog positief nieuws..

Ja ha, Volkert van der G., zou ook twee minuten hebben stil-gestaan, want volgens ‘geheim-uitgelekt rapport zou ie Sue-icidaal zijn..Het ‘hangt’ er natuurlijk van af, hoe ie ons betaald zet. Want op een Strop zitten wij niet te wachten. En op nog 1 politieke moord, ook al niet. G-een seconde was ik eigenlijk met die Moord-goser bézig. Alhoewel velen dat woord zullen uitspreken, als ie de hand aan zich zelf slaat. En dan heb ik het niet over die uitroepteken als Lidwoord.

P S :maar hij had 1 2 jaar geleden toch al vanzel-moord op Pim Fortuyn gepleegd?

Toch niet te hopen dat ie in de Fortuyn van zijn Vader wordt begraven. Dat wordt vast geen gat om zijn herinneringen aan op te graven.

Ruzie uitgevochten op de ‘Ha twee vechten er om een handgemeen’, en de twee minuut stilte liep er mee heen? Ik zou zeggen : “Snél-wég-wézùh”.

Bevrijdingsfeest: ik ben er nooit heen geweest, al ben ik er niet op tegen, dat de Fakkel van Haat – Fuckel op wordt dood verzwegen..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>