A C T U A L I T Y – Nee hee niet voor de treinkaartje springen…

Niet voor de treinkaartje springen .. U moet morgen nog stemmen..

Trein-kaartje gaat laatste maand in, en mijn vrouw geheel van de kaart , gaat ook haar laatste maand in. Zodat ik vandaag maar eens mijn stem spaar; anders heb ik morgen niets meer te vertellen

.Kreeg juist een Web-site voor de wereldatlassen binnen, wardoor je juist een goed beeld krijgt : van hoe Nééropa van de kaart der grote getallen wordt weg geveegd. En het Néuroparlement praat als een U K I P – zondr Kop. De Dieren zijn ook weer van de Partij, en de Plofkip staat na alle kritiek van-zelf op ploffen..

Doet me denken aan een promo van die kip die met ‘Foud en Nieuw’ vol gestuffed wordt met rotjes. Ik denk dat Neuropa a.s zondag bij de finale uitslag, er voor zorgt dat een aantal partijen finaal door het Lint van het verlies gaan. Nou komen en kwamen een aantal partijen al verknipt over , en een ‘schaar van mensen’, zal dat ook niet tegen houden. En als het volk spreekt, dan is het de ‘Géén-Idéé-mooigratie’, die zweekt.

Wie ook zweekt is De aan de weg timmerende mans , die meer ‘Ruimte’ wil voor Hogere-vertegenwoordiger van de E U – réka ? Nou dat komt goed uit Meneer Timmermans, sinds afgelopen zondag hebben wij een hele ‘hoge-vertegenwoordiger die daarboven alle ruimte zweeft en heeft, om een oogje in het zeil van Néélie-Smid –Kroes-kop-Black Mombassa te houden.’Maar ja, aangezien de zwaarte-kracht van Neuropa een Lichtgewicht is, is het nog maar de vraag of Stèm-op-Neuropa wel enig hout snijdt. Ik hoor toch op de achtergrond van mijn rondswingende echo, ‘houdt de dief’, op de achtergrond. En op de voorgrond zie ik steeds meer wentel-teefjes die als moderne-slaafjes achter de reet-goeie snob-merkingen van Mark My Worst aan lopen..

Dus ik ben benieuwd of ik morgen met veel stemverhefing het ‘fhokjeyou’ in ga. Ik zou namens de dierenpartij van de schoondochter van Timmer op Marianne Timmer moeten stemmen, zodat ik er als de UKIP – Pen bij ben.. Oe la la , wat zeg ik noa, P E N , oh die was ik bijna vergeten..Dat is toch die Marie Sanstoinet-niet die eh.. Oh jee, oh die van de wegloop-partij, die diarééttisch in de Kontstand afscheid neemt, al tien kleine néégèr-retjes.. Indieges-en suggestie wens ik U veel verwijsdheid om dat gaatje rood te maken. Want Wijshied is met geen Marie Le P E N te beschrijven of in te vullen..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>