A C T U A L I T Y – Ik ben al jaren op de Flès…, maar daarom ben ik toch niet minder-jarig?

Mijn Oma dronk nooit maar die was bezopen.. zou ik het van haar hebben?

Seedorf ‘k – ontslagen. Kreeg tik op de billen van.. En kan van de afbetaling natuurlijk een heel Zeedorf aan de kust kopen.

Paus beloofd na de laatste Mís-bruik te maken van een Célibèd…De Schijn-ghijlìgghù hoor ik ‘m nog roepen, en doet de Meid-er-op-en-er af. Daarna zal hij 8 Wiener-sänger-knapen ‘k – ontknapen en het Komniepoottentie uitspreken. Namens het ‘Hoerbi et Sloerbi’ zal hij de Nieuwe stad van Palestenen en Jehoediemen zegenen met de naam Jéé-Ruzieàlem.. Salemn en Solemn zweer ik ondertussen het : “ik geloof het wel af.. Hé Man. Eh sorry Amen! Ben benieuwd of deze Paus van het kousanale-verband tussen Mrg Bärput en de Pijpen van Gijssen aan Maarten wel kent?.

Ondertussen duiken er overal berichten op over V van der G één I déé waar ie zich bevindt, maar ik zou dan toch écht onderduiken.. En waar kun je dat beter doen, dan doo iedere Avond naar het Toneelstuk van de Anne Frank-fabriek te gaan.. Niemand die je daar verraadt.. Alhoewel, ik zou toch geen verhuis-wagen als onderduik nemen..Zou ie zich verplaatsen als Acteur?; heeft ie nog steeds de Hoofdrol over zijn eigen drama. Benieuwd hoe dat afloopt?

Van ondertussen uit knijpen is geen sprake, of het moet wel het Coma-zuipen zijn. Wat nog steeds niet verminder-toerekeningsvatbaar voor de A I O’s medicijnen zijn. Onvoorstelbaar hoe die zich vanaf Vrijdag-avond klem zuipen.. En dan later broodjedronken nuchter mij gaan vertellen dat walckohol slecht voor de gezondheid is.

Om maar niet te spreken over een Long-arts die ze van mij op de Long-stay-afdeling mogen opsluiten, omdat die als Kettingroker – we leven tenslotte in een Vrij land niet aan de ketting gelegd kan worden. Maar wel als Arts mij verteld dat ik moet stoppen met roken. Volgens mij moet zo’n arts stoppen. Anders zullen we ‘m uit-roken. Maar sommige Artsen kunnen de ‘Téérring-niet naar-de-nééring zetten.

Vorig jaar bij Hollandse Rading op Zondag-ochtend kwam ik Spoor weg-politie tegen. Die mij vertelde dat ze de week daar voor, langs het spoor op Braak-liggend terrein, – what’s in a name- iets zagen bewegen onder het plastic. Herdershond sloeg aan. Bleek een acht-jarig jongetje – ont-achtzaamd te liggen !! In Coma!! Moeder werd iets verderop bij een Illégale House – Party een gehouden.. Nééderland is een Ziek land , en zeker geen Chique land !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>