A C T U A L I T Y – E N D here are the riezults of the European Union

The Toppers and Floppers of this Weak – end

Van een Front National naar een Affront International bij verkiezings-uitslag van vingt-six pourcent dan ‘l eu rope The rope is on. U – K I P the promesse?

Van uitslapen kwam er van morgen nietsvan, al lig ik van de uitslag niet wakker. The establishment of the European Union, heeft grof gezegd op zijn flikker gekregen, En tja, als je je van de ‘popular vote’ geen ene flikker of tè-réchtse bal aan trekt..Tja, dan zit je op de blaren, en heb je geen ene poot meer om op te staan.

De enige die op zi’n vingers kan na-tellen is de extra-zetel van De W C D A . Komt goed van pas voor de Stoelgang, want de Diarhétische Spraakverwarring is tussen D66 en W C D A al weer begonnen. Laten we maar zeggen de Chryp-póót-thétische stoelen en schmoelendans is weer begonnen. Dat was dus een kort nachtje, dus de korte lontjes, zullen vandaag in de Poli-kli-niettische Commentaren, eh Clean-níet-tische commentaren geheel niet ontbreken.

Wat er nog aan ontbrak, was gisteravond de Géén-I-déé-confiture van Géé Wilders wat anders, dan de 24-kamerleden die als Edel-figuranten Bédel-figuranten om aandracht vragende Doofstommers voor de Verzwijgende minder of meerderheid van Dik-Thee-tort in een 1-mans-fractie Radi-suïziekaal om zeep van de Hofvijver werden gedumpt. De ‘Blijf-van-mijn-lijfwachten-af’ staan garant als je naar hun hoofden kijkt voor de kaalslag van die Partij. De andere kaalhoofd zou zich in zijn graf omdraaien, als ie zou zien hoe, beperkt de Vrijheid –van-geen-meningsuiting is, als de dood, a la de ‘Volkerts Gééën’ op de loer van iedere verdachte beweging ligt. DeVox-Populi-ren waaien met iedere wind van de Hoge Bomen mee. En iedere Kogel-biefstuk haalt eerder de T V dan de Mortdadige Uitslag van een Politiek-debat dat van te voren is opgenomen in het boek van Neck aan Neckords.

The U K I P als Politieke Legbatterij van rechts.. Prettig wakker worden is dat, terwijl je je handen boven je hoofd van one-hope houdt, er toch een ruk naar rechts is gemaakt.. Want dan ben je de lul. En tja dan hou ik me liever gedekt?

Over ‘gedekt opstellen. Hoe staat het met Oranje.. En een tweede : “Oh ja! Liep zaterdag-avond in de stad, metrootje en zo. En zag allerlei idioten, Veel in het wit, dan weer totalement Volendamse Mäidels, Ik dacht dat ik in Hopsie-topsieland was verzeild.. En dacht: na Oranje nu wit en rood? En allemaal in groepjes. Kon het niet thuis brengen. Todat ik op de radio hoorde dat de Toppers en Floppers bezit van de snelwegen en het openbaar vervoer richting Arena hadden genomen. Kunnen ze die A R E NA niet … Oh, let op je woorden.. Want anders word ik nog onder het grasveld van mijn laatste rustplaats geschoffeld.. Ben weg..Ben snel – weg !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>