A C T U A L I T Y – Bèn mijn S T È M kwijt ! Oh, wat goed ! Dus U heeft gestemd?

Wat is daar op Uw antwoord: “Ik ben mijn stem kwijt! Oh, mooi dus U heeft gestemd! Dóen!! Het is Uw Dòmmooikratische Récht ! “Ja, maar ik ben niet van de Partij! Dat U het even weet…” Waar is het Sthemfhokje?

De stemming bij Lance één – arm-strong zit er vanmorgen dus al goed in. Weinig stemverheffend als je je Legion ‘d Honté-neur moet inleveren.. Ik zou hem een Lepo-peau-peautje op de mouw spelden. Terwijl het vandaag een bloedzweet en tranen zéé-rieuxe zaak is, om je stem in de echo-puttekut te laten verdwijnen.

Ik denk dat ik maar eens op Plofkip ga stemmen, want ja hier in Hòl – land vandaar de vele Holle vaten klinken het hardst,en hoor ik daar de echo-uit het donkerbruine verleden van The You K I P , eh U K I P .. En zo’n kip , tja daar kan de Plofkip als Haantje de Voorste niet tegen op . Ik kan natuurlijk Géén I D – 6 6 redenen vinden om niet naar het Stèmfhokje You te gaan. En ik spits graag mijn oren als Péchtoldyouso de oogjes spits op de Toekomst van ons allemaal. In een zaal met 7 5 0 Legbatterij Plofkip-kandiaten die als een Farm van George Orell, als Kippen zonder koppen en achter ban, net zoals hun Voters Collegianaal uit hun nek kletsen. Ik verkies-zingen boven stemmen, dus zal ik in het ‘sthem-fhokje’, mijn zwijgende-meerderheids-stem eens goed verheffen..

Verder nog nieuws , of verveelt U zich stierlijk met deze électie. In Madrid vervelen ze zich zeker stierlijk vervelend. Want de Stierven-vechters werden eindelijk weer eens ‘Horens-dòl’ op de man gespeeld en genomen. Je kunt je tijd beter doodden dan in de Hárena van de dood staan. Dit moet de Dieren-partij toch zeker op zo’n dag als vandaag een toreadorale – overwinning van de zoete wraak opleveren. De Dieren –partij kon niet beter aan de Marianne Timmeren.

On – No Hoes van de ‘Och was ik maar-bij mijn vriend gebleven-partij’, heeft Vannicht op zijn tegen –Kandidaad bij het woord van de daad gevoegd. En dat leverde hem veel stemminge van afkeur op.

Ik ga zo mijn daad bij het woord voegen..maar og het iets toe-voegt? : Tja, ik ben niet gek !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Verkieszingen, Verkiezingen na de Zomer en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>