A C T Y A L I T Y – de Linker helft van de P V V weet niet wat de Rechter helft doet? !

De Linker Hersenhelft van de P V V weet ook niet wat de Rechterhelft doet volgens mij..

De Linker weet niet wat de Rechter doet nu hij door persoonlijk ontslag onthand is van enige ‘maar-rook-anisch- is vuur. En zeker met Pasen. Dat er zoveel angsthazen als kikkers uit de ‘voouruitwagen’ springen, en als een Veluwse veen-en-heidebrand door de fractie van een zonde in zak-en-as zitten. Dat Mooi-riche de Hondste van de No-piniepeiler is, en achter de komma en de Cijfers van de ‘hinein-interpretation’ een Asscher-me-nou-effect te weeg brengt, is voor de Poliniettici, die voor de réaliteit nog steeds blind zijn een oogverblindend moment van deja vuur..

Het vuurtje wordt dus leuk opgestookt, wat blijkbaar in de Horrorscope van mening Politiek-scenario staat.

En zeker in die van bepaalde zogenaamde Vens die in het Moeras van georkestreerd-geweld niet zouden mistaan in de moerassen van een polder.

Oh wat verlang ik naar Tafel-voetbal, en sjoelen, en stratego.. Toen was ‘Geluk’nog heel gewoon.Maar nu is georgani-orkestreerd-geweld heeel gewoon.Geweld als pijl op het Uurwerk van een vlekkeloze –geweldsmachine. Het grasveld waar je iederéén voor de voeten kan weg maaien. Het Kadr Kanarie-gehalte van ‘Wie White Weg-parties’, en de drugste tempel van de Moregenaaized Crime,The A R E N A . Ik zag twee beertjes broodjes smeren Oh wat een gedonder.. Smeer ‘m weg zou ik zeggen. En dat ga ik ook komend week-end doen. Komende Zondag ga ik naar Koning Voetbal kijken bij W A van de Buren, en daar krijg ik Maximale aandacht! Zet ik mijn Oranje Kroon des tijds op. Ik heb oranje biterballen meegenomen. En de drie meiden-prinsesjes halen de buitenkijfballetjes op. Geert Wilders is Hoers-Concours de Afscheits-rechter, en mauricche de hond houd de Marokkaanse wegblijvertjes in de gaten.. Ja ja. Dromen blijven bedrog, maar als ik wakker word dan toch ……Oh jee ben weg.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>