A C T U A L I T Y – Wat krijgge we noa?

‘Vandaag voor de grap geen Hack-tu-ality’

Goeden morgen, is morgen weer gisteren, En ik ben niet van gisteren. En ik wil ook vandaag niemand laten uitglijden op een veter van non-vermogen, maar als je over die Ba ha nanen-verschil uitglijdt, voel je je behoorlijk in je kruis getast. Dus vandaar dat ik vandaag ook niemand wil weg-cijferen. En daar heb ik twee redenen voor. Die ik voor de grap van het eerste –getal van vandaag wil en zal overslaan. Normaal wil ik als gekozen Wurgemeester niemand over slaan. En heb daarom grondwettelijk Poliniettiettisch Há-Ziel aan gevraagd, wat tot in den Brille, een schitterende Poets opleverde. Ik heb mijzelf vandaag in den W C-Bri-le te kakken gezet, wat beter is dan je vrienden een hak zetten, zodat je naast je schoenen gaat lopen, en de schoenmaker daardoor ook niet bij z’n leest en les is mores kan blijven. Dat U in deze Doolhof van de Pragmatica de Bomen en het bos niet meer ziet zitten, snijdt op zo’n dag als vandaag ook geen hout. Wie is van hout kan ook U vandaag om de tuin leiden. De geen Habril-le, doet namelijk vandaag exact wat U niet wil. Hij zet U vandaag voor the Joker die U niet wil spelen, of zijn.Mischien als u niet the Joker bent, bent U wel the Midnight toker van the Steven Miller band. En zojuist hoor ik op de Dutch en Touch out my hand, dat vijf jaar na Dato, de eertse grap dus in the Media is gelanceerd. Michael Jackson brengt postuum een plaat aan zichzelf uit. En danst platvloers de Sterren van zijn Miauwsoleum. Er zullen natuurlijk nog mer sterke verhalen vandaag U proberen uit te halen, en daar werk ik als Ex-hex-equo niet aan mee. Maar dat Koning-Honing Willem Alles-anders juist vandaag een Pest-comité liet uit gaan, dat alle Geruchten ‘Rumoer’s’zijn, doet mij denken dat we met z’n allen naar z’n ‘Mallemoers kunnen lopen. Het pittoresque dorpje ‘Malle Moers’ is tegen Malle Babbekontinue niet opgewassen. En heeft daarom alle Ge-en-ver-loven van de fantasie-zoeker ingetrokken, en zich op de Reet-tirade van de Plee-bek op een goed Há-brilgrap gekontcentreerd. De oproep om de ouderwetse Drollenvangers toilet te laten maken, is vragen om naar de pijpen van het verleden te dansen. Om daaraan te voldoen is de Discotheek Dansen bij Jansen vanavond in de Foeterboogsteeg weer open gesteld. Op de Datum van deze maand wordt dan ook g-één uitzondering gemaakt. Want de Habril kan vanwege die datum net zoals ik de Pot op. Alhoewel ik op de Pot altijd goed in Play-backen was. Maar als U vandaag

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>