A C T U A L I T Y – Ook een Wit Voetje halen vandaag? Nou ik ‘Geloof’ het wel!..

“Probeert U vandaag ook een ‘Wit-Voetje’ te halen?”

Volle maan gezien vanmorgen. En Rasputin heeft nog steeds last van volle waan-zin-loosgeweld. En iemand die z’n grenzen niet kent, bezit het onvermogen tot réaliteit, en wordt in zijn hoofd bezet door de Maa-waanzin van de dag.

Terwijl het juist vandaag bij uitstek de dag is, om een wit-voetje te halen. Witte donderdag,. Wit ja : ondergesneeuwd door geweld.Nog nooit zoveel t-overlopers op Tankjoe ferrie muts gezien.Benieuwd waar ie na deze crises gaat bij-tanken? Nou dà’s eenvoudig : op de Krim, waar ie van kriminbanaliteit geen last van heeft , omdat iederéén zo is.

Maar ben toch benieuwd wie de Judas in dit Verhaal après laquerre et lettre is? Oh drama Oh dramabama. Reken maar dat iederéén bij de overwinwinteraar vandaag een Wit-voetje wil halen. En wie dat niet lukt , hangt morgen aan het Grootkruis van de Rasputanische tsaarristische Gazpromatische Zelf-verrijking.

En morgen setzen wir uns nieder mit Tränen und tanks, und erbärmen dich, und oens , tot zoensondergang.

En am Samstag verwerpen wij allen die de eerste steen-dès-aanstootsgevende opmerking maken over een leven na het Kruis en de dood, zei de I die jood.

Maar ja, zei Dylan het via ‘Wreek de Oude al niet’ Er is leven, er is leven na de Dood.

Zojuist komt het bericht van het hierna maals binnen, dat Gijsen de Mond is gesnoerd, maar dat ie gepoogd heeft om een Wit-voetje op deze Donderdag te halen.

Waarop Stichting Martijn, nu het net nog kan riep: “Ga je mond spoelen”, en was je hier boven ten voeten uit voordat je het Boetekleed op Witte Donderdag aan doet. Nee , en laat de kindertjes tot mij komen is pas weer over ruim zeven maanden. En de Herdertjes lagen bij Nichtten in het Veld, heer Gijsen-pijper moet je op W C – Roll – Kaduc wezen.. En nu weg wezùh hier.. Want een Judas zoals U blijft een resspijt-optant, met een kinder-schand-knapen-koor als beste klant.. Wegwézùh!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>