A C T U A L I T Y – Gélinéale zwemmer met een te-rug-slag

Spring eens over je eigge Paardenmiddel van de terug-slag heen Ian Abthorpes all the obstacles in life in order to surfvive

Omdat de Schoorsteenmantelzorg ergens van moet roken heb ik mijn Hobbel-paard te koop aangeboden in London.Maar ik moest wel paard en wagen noemen. Omdat ik dat geheim wilde houden, werd ik zonder mijn toestemming over het paard getild, wat ik in mijn portemonnaie onmiddellijk merkte toen ik 8 miljoen Eurotéries rijker dacht te zijn geworden. Bij het wakker worden moest ik ruiterlijk erkennen dat Ankie van Grunsven het mooiste paarden-gebit met dialectische talenten bezat.

Van geheel andere orde zag ik gisteren een Foto van Ian Thorpe, en onmiddelijk dacht ik: die is niet Oh Gay, wat uit de Zwem-kast komen extra moeilijk maakt. Terwijl ik wel eens een Flicker-flack onder water als terug-slag zou willen zien. Om niet eerlijk over je ge-aardheid te zijn flikker je hele carrierre als kind met het badwater weg. En P v d Há, die met de schoonste Kauwgomsmile zet er zijn schouders onder..

Maar de Carrière van Ghillary Clinton komt in geheel ander vaarwater terecht. Of dat terecht is, zullen we in 2016 zien. Want langzaam ontdooit zij uit de ontkennende –goed-geplande-fase. En denkt zij nu openlijk Hard-op na, om zich te candideren.. Yesswieken-t haar niet. Maar ja , the G.O.P. zet weer een nieuwe lichting Bushes in. Maar ook the Kennedies zitten niet stil, Deden ze vroeger al niet. Maar dat is wel een hele opluchting, want van Dommogratie kun je ze niet beschuldigen, Alhoewel dat een een Oplichting voor de ‘damned-liberals’ zal zijn. Van George dubbel joe hebben we al tijden niets gehoord. Maar die doet zijn Boesj alle eer aan , door er achter als Dubbel-bubble-ganger van zijn broer schuil te gaan.

En ondertussen hebben we van Mark My Worst Mingliesch leedley niks vernomen, die wordt door de Ka-Nonnen onderhands billen-knijpend fooi-nétisch op zijn Da Daïstische vooruitspraak genomen.. Is ie ooit genomen ? het doet mij denken aan een verhaal van vrienden vann mij, die met Amerikaanse gasten naar een Concert van Lied Towers gingen. En mijn vrienden voregen aan de Amerikanen hoe ze het vonden..En ze antwoordden: Yes in wich lanquage did he speak? Dat vroegen ze zich twee weken geleden ook af, alhoewel door die Neeliecopters je ook Neelie smit smoess hou je bij je leest ze ook niet konden verstaan . Terwijl je bij Geert maar een half woord nodig hebt, zodat het hele land hem kan verstaan. Maar ja, daar ga ik geen woorden meer aan vuil maken, dat laat ik wel aan- ja aan wie eigenlijk- over?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>