A C T U A L I T Y – Geen Woorden maar O N E – D A D E N

Je had er op kunnen wachten dat er voor ‘Open Doel’ met dat Tuig geen Pijl was te trekken……………

Geen Woorden maar wandaden: Eitje. Eindelijk eens Vuurwerk van een wedstrijd, blijken het ‘Bi- Fuck-Mutsen’ van een onafscheidelijk-goed-ge-plande en ondersteunde wraakactie van het Onafhankelijke ‘Vak-you van Naai jax een oor aan te zijn geweest.’ Ik zou zeggen hoe een Koe een Haas-angst vangt! Foei Foei foei: kun je wat van leren. Heren : F OE I E R E N ! En ook tussen de Ballen en andere Horizontanale delen.. Gewoon een lucifer er bij houden: Dan maar de Lucht in zei van Speyk! Effectiefste middel gewoon tegen de Vuurwerk-lamp laten lopen. Allemaal in een Vuurwerk-container stoppen, zodat ze na de ontploffing eindelijk Het Licht zien.

Hoorde in de stad dat de enige oplossing is, in dat vak een Granaadje te gooien. Is het eindelijk eens afgelopen. Beetje Rasputinse Taal. Maar ja als je je Bi-Fuck-Múts die je er bent, niet afdoet , vraag je ook om Blindgangers. En dat zo’n Vak niet door heeft dat ‘Foud en Nieuw’ al vier maanden voor bij is, dat vraagt natuurlijk om… Ja, waar vraagt dat eigenlijk om? Gewoon dat ‘Peloton Vakkers’ naar de Veluwe sturen als ze toch van de tactiek van de verschroeide aarde houden.. maar zo’n groep zonder Doel in het leven, trapt zich zelf natuurlijk onder de zoden..

Paaszondag rond zes uur: Opeens overal Politie; M Eërs; Grimmige sfeer. Heb ik dat: dacht dat die wedstrijd in Rotje Knorr van 0 1 0 werd gespeeld. En opeens was het spel stil gelegd. De spanning in de stad was te snijden.. Leuk zo’n sport. Wanneer wordt er eens écht ingegrepen in de Ballen van die Gasten Handgemeen of hands – aan –dek ! Maar ja “Opge-Zwolle Taal” helpt ook al niet meer. De Middel-vinger-wijzer naar ‘Vak-You’ wijst daar op. Dus is er maar één oplossing, want dat spul heropvoeden heeft ook geen zin. Ze allemaal in de A R E N A opsluiten. En dan met z’n allen dat tuig van de Arena-richel onder de grond schoffelen, zodat de echte Supporter niet meer geschoffeerd wordt ! Maar de beste oplossing is natuurlijk om de Mensheid in z’n geheel af te schaffen..Oh wat zeg ik nu weer?
Balhostage…

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>