A C T U A L I T Y – Afspraak maken is sowieso een Konings-drama op Koninginnendag, want de bestaat niet meer

‘Oké: afgesproken morgen-ochtend vijf uurrrrrrrrrr’

Een afspraak maken houdt in dat je ‘m niet na- komt; want als je ‘m na was gekomen, hoefde je die afspraak niet te maken!! Du sde afspraak met Rasputin was een ‘Wassen-Neus”, waar in de gehele Wereld een wassen-neus museum voor zijn opgericht. En al er een is die z’n Wassen-Neus voor Obàm-bàm-bama ophaalt, is het Rasputin wel. Maar ja, als U gisteravond naar Nova Zwembla bla bla over de Drones hebt gekeken, kwam U met Uw Metadata-ogen die het niet geloofden wel van een Koude oorlog thuis.. Ik Drône wel eens dat ik kan vliegen. Nou Drônen zijn bedrog maar als ik wakker word, ben jij er tóch !! Nog wel ! Maar ik wil er een wedje op doen, dat U ook wel eens een afspraak heeft gemaakt en U zich er niet aan gehouden. Een-derde van ale Afspraken eindigt in een Echtscheiding. Dus zo’n Wettelijke-regel helpt zichzelf door de sextructies vanzelf om zeep. Dus daar kon je op zitten wachten, maar daar zit ’t m dus in. Afspraak maken, en wachten tot Sint Kuttemis. Ja, dan is er zeker wat mis. Terwijl je toch op een bekende plek afspreekt, zodat het niet mis kan lopen of gaan.

Zo weet ik dat mannen onder mannen in de Darkroom of life af-spreken. Meest bizarre-plek . Een Darkroom , waa je geen flikker ziet, en op de tast af, iemand niet ziet zitten of staan. Daar snap ik geen bal van.

Test-ik-els of ze de afspraak na komt, om naar Italië te gaan, krijg ik een e-mailtje: geenitalië! Tis dat ik moordgrappen niet zéér-rieux neem, maar André zou strijk en zet toch een ander not aan slaan, dan ik. Maar ja, die speelt dan ook eerste vitriool.

En dan hebben we het nog niet over Koningsdag en afspraken gehad. Ik blijf op Koningsdag trouw aan mijzelf en het Vaterland. Ik koop Tom Poezen voor Personeel in de Wysbreeker, en verder blijf ik Wyselijk thuis. Want je bent natuurlijk een ‘Ie- die- jood’, wat ik zelf natuurlijk meer dan ik zelf ben, als je een afspraak maakt. Nou heb ik niks tegen geheime afspraakje, maar niet bij volle daglicht of nicht, maar op Koningsdag? Vroeger ging ik nog wel eens naar Koninginnen-nicht of nacht. Maar dat was zo bezopen, waar ik zelf aan mee deed, dat de volgende ochtend ik alle Kleuren van Oranje, hangend over de leuning heb gezien. Trouwens volgens mijn ‘hoeper de stoeper –tegel voor mijn huis ben ik al bezet, Dus hoe ik dan nog een afspraak kan maken is mij een raadsel.’Ik blijf lekker thuis met U Afgesproken? !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>