A C T U A L I T Y – 3 0 April Koninginnendag… eh.. Oh jee..

‘Welkom op deze Dertigste Hapril bij de Rape-poep-blikeinse openbare Viering van het eerste Republikeinse –genooit-schap- punt. Uit-roeptekenaan de Wand !’

Goeden morgen op deze Rape-poepblikeinse –Dertigste April. Vroeger dus 1 jaar geleden maar, was het de ‘Deftigste April.’ Van Hare ‘Béa-tricks.’ En toen ‘Bé –Ha- Tricks’ er een Royaal punt achter zette. Hadden wij natuurlijk een punt, achter de kom maar.. ‘de wat’ ? Whee Haa van Buren wordt de nieuwe Koning in een ‘Sphermeleijn-Mantelpakje’ van Makszietmale traandacht, en woorden unspoken, kwamen zoals u nu in de Noranje-ver-sire en de a-versie ziet, niet hélemaal vanzelfsprekend uit de R I G V D – Truckendoos. Het is abnormaal rustig op deze Dertigste April-doet-sowieso, hoezo, wat ie wil!

De eerste keer dat we écht nu pas beseffen dat Koninginnendag , niet meer bestaat. Wil dat zeggen dat H K H Majestijt Béatricks ook niet meer bestaat? Nee hee, zij is nu de Prinses op de ertfgenaam van een jonge toekomstige –generatie. Om die Kloof-harmonie niet te verbreken, stuurt Prinz-zes Béhátricks W A en M’ ook wel De Whams – wam genoemd, naar het ver-bruid-ten-land, zodat de drie Prins-zusjes naar de Krooninklijke hand van Hare Narigheid begint dan pas- gezet kunnen worden. Over zes jaar is Amailia 18 en dus volwassen genoeg om haar vader op te volgen. En dan komt Koninginnendag natuurlijk weer gewoon op ‘30 Hápril doet wat zij wil terug!’

Mark heeft naar het schijnt niet alleen van Rompuyt belachelijk, ook Rasputin en W A van Buren bedreigd! Tja, als je de Léér-raar verspeeld, neem ik aan dat je No-zéérieux wordt genomen.

Euro – Euro Premier Eu-ro-top en Mark Eurot-op !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>