A C T U A L I T Y – Zenk joe zo Muts for the Blek Pete door te spelen aanRasputin

End hat belief noch leng érrig “Gesellig ! So we Sell Mark as ee Zwarte Black Pete to Rasputin..Ter compesensation dat ie uit de G 8 is geflickert! Zenk Joe zo Muts die je er bent Mark My Worst..Die hele Top zal me worst wezùh : “Vrij Vertaald dan.”

“Eye em ferry zorrie that eye was snot on die Internet-niet, so eye Plee de Blek Piet-er de-rietpiet door naar Wind doos of Non-per- tulipties.”

Hé hallo “Ze zijn weg hoor!” En Doe Sinister Preetziet dent hebben we naar Het Kanonnenklooster in brabant gestuurd.. Dus die zien we nooit meer terug. Net als die veiligheidsbewakers, die niet eens voor hun eigen sanitaire Veiligheid kunnen zorgen. En een dronken- lees: “Bezopen-loopje naar de Hotel-de-Botel nemen..”

Doordat ik juist op moment sûrprème vanwege X P naar nieuwe Windows of Oppertunities moest, werd mijn P C ge-upgrade, wat ze met een aantal niet aanwezige Politici ook hadden moeten doen, en ik daarddor even niet aanwezig was. Nu hoor ik U al in Uw achterhoofd zeggen : ‘U bent wel meer niet aanwezig’, maar ja wie kan nou tegen Oh Bàm Bàm Bàmma op ? En Obama op de voorgrond van dat schilderij. In gedachte dacht ik dat Rasputin aan de achterkant van dat doek, de weg van de Ere-galerij der Poliniettici kwijt was.

Wie ook de weg kwijt was, doet er niets minder of meer aan af, dat Free publicity.. free poepblicity is. En daar heeft die Blonde Hadonis Ponis best een aantal te verwaailoze Zétels voor over. Ook al wordt er Héérectoranaal aan zijn poten gezaagd.. Nee hee Gee Wee is ook nooit Zaai-et en be-verderft alleen het politieke Vér-lant-schap. Waardoor wij hem zelfs ij de verfste Vefte van de Nacht-wacht niet in beel kregen.

Onder tussen zijn op de stadhuizen, en de verdeelraad-gemeente , het aantal aanvragen, naar meer of minder-plaspoorten enorm toegenomen. En het enige wat de Gemeenten nog uitdelen is 1 plaspoort van onvermogen aan Gee Wee je gebeente als je nog 1 keer zo’n Rheet-torische vraag stelt.. ja ! En als je het hier niet ziet zitten , biedt de toeristische weg-af-wijzer wordt je er niet van een One-way-ticket naar ver-wém Marokkistan !

We schakelen nu snel over naar Fred Teeven die om Negen uur geheit luid de klok een Pest-conferentie over de hersen-inhoud van Volkert van de G. gaat geven.. Krijgt toch niet een toale Drie D-printer Schedel? Wat een Utrechtse vrouw na een 23-uur-durende Hersen-operatie wel kreeg. Of gaan ze nar de recidiefven Hersen-inhoud op onwerkelijk gekregen gronden driedimensioanaal tegen het licht houden? Gaan ze eindelijk de Hersen-pan van V G tegen het licht van de Achtergrond van zijn daad houden?

Misschien moeten ze eens naar de Achtergrond-straling van zijn verleden, als st oerknal kijken.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>