A C T U A L I T Y – Voelt Obama lees Westen zich nou

‘Voelt Obama zich nou ge-peopled of ge-piped door Rasputin ?’

Om in Olie-fucktermen te spreken: Obàm bàm bàmma voelt zich enorm gepiped, na stélephoney’s-gesprek. Maar Rasputin verzekerde hem dat er – als ie –een oog zou dichtknijpen er in de brievenbus op de Heren-gracht genoeg troebel-troubles voor hem in gesloten-enveloppe zou over blijven. Om na zijn Precedent-schap net zoals de vorige Dooitse Chancelier een op ramppier niet voor te stellen-functie zou aanvaarden. Dus als ie nu zijn ogen en snaveltje zou toe doen, zou ie straks voor eeuwig Fabeltjes kunnen rondstrooien. En hij hoeft zijn ogen er niet voor te openen en te sluiten. En die enveloppe, is maar symbiolie’s voor een gesmeerde post-of-coöperation. Alsdus een uitgelekt rapport wat door de Snowden-plannen van de uitgeweken Snowden, door Snowden-plannen van de N S A voortijdig is uitgelekt.

Ook de voor 1 9 Maart aangekondigde over-eind-résultaten van de ‘Gemene-ver-raadsverliezingen’zijn voortijdig uitgelekt. En kunnen daarom niet gepoepbliceerd worden. Zodat de Prijs voor Knollen voor Citroenen verkopen op de Bid-coin-prentjes van de W C D A enorm zijn gestegen.Maar ja bij de W C D A hangt het er altijd om of het een kruisteken of een kruisverhoor in de schmiechtstoel wordt. En G * D vermhoort als zijn gebeden van Meden en Perzen.Nou had ik Perzentsueel gesproken sowieso al die Tank-staions die in handen van Rasputin zijn vermeden. En de tijd-lijn van Faecesbook in Russia kennen ze alleen maar onder de naam P I P E – L I NE . Waar heb ik dat eerder gehoord. En dat we naar de Olie-pijpen van Macho-Raspo dansen is ons al langer dan de ignorance-naïeviteit van de Dutscha Rutteniers op het beginnenhof van la Haaiya bekend.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>