A C T U A L I T Y – Rusland : lees Putin is behoorlijk in de W A R

And the Wars car f goes to….

End the Warscar goes to Vla Vla di Mier Rasputin. De eerste keer dat de hoofdprijs prijs naar een oorlogs-flim gaat die historisch nog moet plaats vinden. De Film zal een ‘Twelve Years of slave- end diktatuur’ overtreffen. In het Zuiden is de Film Twelve Years of Alaaf-Alaven-Slaaf onderscheiden . Maar vanwege de Walkcohol-controle, komt geen kip naar die film kijken.

Ondertussen geeft Vla Vla Vladimir geen Krim-p. En komisch in dit verband is dat Mir vrede betekent. Dus wat Putin in vredesnaam wil bereiken. Ondertussen worden in Krimp-en aan de Lék voor-zorgsmaatregelen genomen.

Ondertussen zijn twee stuntmannen in Rotterdam .. Onderweg naar morgen zullen ze hélaas niet halen . ‘Je bent een rund als je met je eigen leven stunt’, is vanwege dit drama van de actualities gehaald.

In Buitenhof zag ik dat, als je naar de Hoofdzaak van Diederich Samsom kijkt, je de ‘Haar-ecomomie’ weer ziet groeien.

Wie d’r ook geen gras over laten groeien zijn Koeman en de Boer: De agrarische verbroedering als de eerste Homo-Sportiëns

Rasputin geeft geen Krim-p maar neemt Krim-inele maatregelen.

Ondertussen wordt er een Russisch Oorlogs-ei uitgebroedt, door Russische K I E V – I E T E N. En ik geloof dat ik dat Russische boek van Oorlog en Vredemaar terzijde van de discussie leg uit On-Vrede. Dankzij Rasputin krijgt Oekraïne zeker niet met een Krimpende economie te maken
En Oh jee, 1 9 maart komt er aan. Toch es goed over na-denken. Ik wil dat mijn Tand-en-verstand-arts mee doet aan de lowkale ‘Verkieszingen-boven-stemmen.’ Zodat de huidige Partijen het voor hun Kiezen krijgen.
Russia; Russia; Rusziekja..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>