A C T U A L I T Y – onder voorbehoud van the Secret Service..

8 : 2 5 Getikt onder voorbehoud dat dit door de controle van de ziekkrut zurvis komt….eh secret service..komt…

Als mijn ‘Rem’ brandt komt niemand kijken. Maar nu Obàm Bàm -bàmma komt, gaat Rembrandt er zelfs van opkijken. Je ziet en hoort hem denken: Hé fijne goser, je komt wel ruim vierhonderdjaar te laat! Ondertussen is lijnbaansgracht weer vrij gegeven. Wat weer niet geldt voor Rampsterdam en domstreken, moet je niet uithalen. Want de N S S behoorlijk Germany die laatste twee letters, en dat komt ons sinds afgelopen woensdag –avond eigenlijk wel bekend voor.

Niets nieuws onder de Vér-zon die Blonde rel-de-rélledèl maar eens iets anders. De N S A schijnt ook mee-gereisd te zijn naar Den Heek. En als Dutschers ergens Héékel aan hebben is het als een Foreign Agency de afluister-vinger in de Dyke ven dee Dutche Klutch leggen. Ondertussen wordt mijn P C, in de gaten gehouden, bij iedere keer dat ik de Achternaam van de Amerikaanse President hier ter Plekke tik. Bij driemaal is het volgens oud Scheepsrecht gebruik Kielhalen, wat in dit geval er op neer komt dat de doorgaande weg waar aan ik woon, totaal geïsoleerd wordt. En de komende 24-uur afgesloten is, en ik ‘moi mème wordt opgesloten in een daarvoor omgebouwde Krimsoleer-cel met toestemming van Rasputin. Die officieel niet in den Heek is, want ja wie heeft er nou geen Heekel aan die Ramptomairaangedreven Ramptoomkop.

Ik zie nu dat mijn Twitter-account het ook niet doet, maar dat schijnt een bijdragen van die Turkse Meneer te zijn, die voor de slogan : “Geen woorden maar daden is !” De officieële opening van de N S S zal door Angela la Merckelwürdig worden gedaan Met Ein Schüss für die Büssem.. von haar Borstwering. Und die Mark Roette von die Niederlände magt zijn dwarsfluit in die Hans Brinkel dyke setzen. Wir setzen uns nieder am Guten Freitag. Und Jetze haben wir im Rand-und Rampstad schon Frei- tag.. En Tibet was met die afscherming bij het Paleis op de dam Too Bad-diplomacy !!

En een raséchte Amsterdam zal het allemaal Worst of chinees wezen..Wel leuk zo’n Top-conferentie- waar gaat ie eigenlijk over? – nou over het feit dat vanaf Denhaag tot aan Emsterdam alle een ‘Afgesloten’Hoof-stùk is.. Oh, dus er wordt hélemaal niet onderhandeld…Maar Wee Haa je gebeent van Buren is er toch.. En als Ex – Waterhoofd van the Klutsch is kwijt, moet dat toch goed doorstromen…Klinkt als watermusic…Koninklijk Waterhoofd..dat was toch bier? Oh, nu uitkijken! Anders wordt ik door een of ander geheime Dienst opgepakt..maar ja, mijn antwoord staat dan al klaar! U hebt de verkeerde.. U moet bij die Blonde zijn, die door Uw Collegae op een onbekende plek van de Tweede Kamer wordt vast gehouden!! Goeden Morgen!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>