A C T U A L I T Y – Oh Bàm Bàm ma komt op bezoek en legt Amsterdam plat..

Nacht………wacht wacht is eve.. is dat niet eh … Ja ha, hij komt naar Amsterdam en heel Holland ligt plat voor hem dan

P ersoonlijke V-oorkeeur V-an Buma-Stemraad advieszeert het Hoogste Woord van Blonde-on-Blonde Oh Baby its a Wilders-t World Links of Rechtsom voorbij te lopen aan Verkieszingenbovenstèmmen. Dat is duidelijke Taal, waar ze in Rotjeknorr ook van houden. Alhoewel als ik naar een Rotje Knoor luister juist het Idéé heb dat ik grensverleggend er geen ene Rotje Knorrderse Moer van versta of begrijp. Dus die Poster-actie van de Literbrérale Wij-n is zoals Maxima zou zeggen: Een beetje V-ery V-ery D-om! En je moet als Partij nooit een ander na gaan doen, want dan zijn de kiezers niet van de Partij.

Over ‘partij trekken’ gesproken.. Er komt me toch een partijtje geheime bewakers aan.. Want Obama komt ook naar amsterdam..Hij gaat daar ‘kwartier’maken. En bezoekt na La Presidente Barbara Streisand De Nachtwacht. Je gaat me toch niet vertellen dat na 1 0 jaar verbouwen de hele stad voor 1 Persoon wederom wordt afgesloten? Als die dan maar wel een Spoed-curses integreren voo one Dollar a day doet. Want anders komen ze natuurlijk nooit uit de 2 5 millioen Dollar die het ze dus kost om de boel te bewaken.. Dus je kan er op zitten wachten dat De Nachtwacht binnenkort op de Veiling wordt aangeboden, om de Staatschuld binnen de perken en de tuinen van het Raaiksmoeizeeuwoem te houden. Nou zo te lezen en te horen moet er aan uw Integratie nog veel gebeuren..

Ondertussen is de gemeentelijke Dijkbewaking van de Pay v an d he A ssublieft stem op ons, en niet op D 6 6 in verhoogde staat van ontbinding gekomen. D 6 6 is het Linkse geweten van het Te-Récht-se gedachtengoed. En wordt na 1 9 Maart bij het Gedachten-en-sterfgoed bij gezet in de Krimpenerwaard. Wat niet wil zeggen dat de Doema van Buma gaat inkrimpen.. Buiten de Mintegrale Poster van de V V D : ik herhaal nog maar eens Ferry Ferry Dum-pen, hoor je van Mark my waard and Words niet zoveel. Zéker Wordsworth aan het lezen..om Dichter- bye bye zich zelf te komen..Iene miene mutten tien pond G-Rutten tien en volle pond kaas.. Vraag me af wie is er na 1 9 Maart nog de de baas of Dwaas van dit land.. Want deze Ruk-gering is een uitgelezen moment als krant om hem net zoals de meningen in dit land door tweeën te scheuren. Net zoals de Zuiderburen altijd een krant op de Achterbank hebbben ligen, om dor de bocht te scheuren. Oh dus zonder krant vlieg je uit de bocht? Of ben ik nou gebelgd over ’t feit dat niemand meer stemt in ’t belang van de geestelijke zelf-verr-ijking, van ons naaitioanale gedachtengoed.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>