A C T U A L I T Y – ‘k stond er bij en keek er na…..’

‘Opstelten heeft een Schoon-geweten’ Maar als we dat geweten hadden’

‘k stond er bij en keek er na ! Zag twee H eertjes Wit-wassend broodjes weg-smeren . Oh wat witwasdat een Wonder Hi Hi Hi met Frans Ha Ha Opstelten en Spomng er bij en keek er na!! Wat een Teev, hoor je ze bij de belasting zeggen.. Zeven en een halve Ton in Guldens-regel Z-Wits-wassen en in Witszerland 6,5 Miljoen schoon-geweten, afwassen. Maar nu is iederéén in verbazing verschoond. The I R T-affaire blijf I- Ri-Tant.Wordt tijd om die Teev-ens aan de Tant des – Tijds te voelen..En om hem in Quarentaine te zetten. Zijn Pass-poort in te nemen..En om hem in een Extra-Beveilige I-nternaait te zetten.. Buiter alle proporties.. Oh, wat zeg ik nu? Nog een Hell één Mees-terlijke zet.. Over White Power gesproken. Alle Fé-mails van niets is mij vreemd, zijn door Heleen Mees – ter – lijk gezet. A la Clinton zijn de Sper-ma-de-détails vgheilig gesteld. Vandaar al die Mantel-der-liefde Fucko-Chanel parmantelpakjes.En de Ta-bloot Zitty Beng Bank kunnen niet ontbloot van vreemdgangers gedrag hun borstenbuiterlijk bloot geven. De Blood-gieter wordt bedankt voor gegeven diensten. En de drieduizend vielmee-ls worden als Literaire Vreemd-gangers als Boek-een-week-geschenk ter beschikkeng van het algemeen vreemdgangers –belang gesteld. Dus Heer – ren kijkt uit voor de Mees-z’n. het is voorjaar. Dus hang niet de vreemd – de Vogel uit. Voordat je het weet ben je létterlijk en vie-guurlijk op je Pik ge-pikt. En Pikken : da’s toch niks voor een Bank-figuur. Dus die Vreemd-ganger van de Zittie-béng-bénk kan wat vrouwen betreft mij gestolen worden.

Ondertussen wil Roemer best-uren-lang- onderhandelen met de V V –G –VVD als de Pé van die A en de P V V er uit gaan. Zodat de Fractie van éénseconde een leven lang duurt, voor zo lang dat in de Polinietticiteit over-gevings-tijd heeft.

In de Wandelgangen van de Parnassus-jassus-wég-wézùh wordt nu de de uitdrugging : “Frans heeft u teeven gebruikt.”

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>