A C T U A L I T Y – Eye doont teek ee blet voor the mouth, eh, mause, eh, mond..

Skype is the limit. En met Laser-en-donderstralen drone ik ‘snachts van things they are’nt en ask yourself Why not. Nou vond ik de uitspraak van Ruttenier als behoorlijk over the border ven the limit. Maar je hebt Slimmericks nodig om dat übersetz dat onder woorden te brengen.

Binnen kort wordt iederéén met die ene 2 milard dollar helm geboren, zodat iedere een al in de Waarmoeder kan zien, wat voor puinzoon ze hier op baar-aarde maken.

Ondertussen is de Gaar-ris-magische leider op bezoek om tot rust te komen- bij de Pausze – aangekomen.

Ajax is in de Beker-finale A-an Z-et, en die club heeft door gemiste kans, zich zelf daarna op verkeerde been gezet.

Zo juist is bekend geworden dat Volkert van der Gee zich bij de Transgender kliniek heeft aangemeld om zich te laten ombouwen tot een soort Pim Fortuyn, uit schuldgevoel en respect voor de Fortuyngangers. De gehele operatie kost natuurlijk weer een Fortuyn. Maar is goedkoper dan 12 jaar Détentie.

En Mark my worst eh words, is ondergedoken naar de Stone-kool-minglish..bij het Instituut van Marks Engels , zodat het gedachtengoed Links of Rechts-dom “Vrij – vertaald “ bij de Doventolken in goede handen is. Nieuwsuur is bereid al het beeldmatériaal – footage- voortaan wat Mark my worst betreft te ondertiettelen..

Omdat wij komend week-end terug of vooruit gaan naar de Zo meer – eh Zomertijd, zullen de Horloges net als op de Schilderijen van Salvador Dali vanwege hoge temperatuur slap hangen, en dan ben je héérektaal voor Mark my worst snel uitgeluld. En misschien moeten wij maar eens ‘minder dan minder’ tijd aan die léér- raar Rutte die voor de klas staat besteden. Sinds hij qua Pédo-daliteit zwaar gebukt gaat onder het ‘minderzwaarrokkanen-beleid’ van een Heer en Meester.

Omdat ik van het huidige tijdsbeeld geen Chocola la la kan maken hang ik vanwege de komende hitte de Dwaas eieren – net zoals de Ha Ha Poliníettici in de hoogste boom..Want ik neem geen Blad voor de mond..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>