A C T U A L I T Y – Uit Liefde geboren door Haat haar leven verloren..

Uit Liefde geboren door haat haar leven verloren.

Geen nachtmerrie, of het moest de 10 Km zijn maar die schaats ik morgen wel over in mijn hoofd. Maar zo juist zag ik landkaarten o het gezicht van protesteerders.De wat? Heeft U wel goed geslapen? Last van Nacht of een Nichtmerrie? Nee hee, zag zojuist beelden van tegenstanders die een soort landkaart van ‘bloed-door-rode strepen’ als rivieren op hun gezicht hadden. En ondanks die landkaart op hun gezicht waren ze de weg op Het Plein kwijt, wat voor Janoekofiets al tijden geldt.

Volgens mij zijn er meerdere types behoorlijk de weg kwijt sinds wij Mevrouw Els Borst kwijt zijn. En de N S en Pro rail krijgen boetes om dat die Het Spoor al jaren bijster zijn.. Op zoek naar sporen uit het verleden behaalde successen zijn geen garantie voor de toekomst. Maar die gezichten van de protesteerders op dat plein stroomde vol met een soort bloed-spoorrail-lijnen op de landkaart vaneen land in de wanhoopsstaat van ontbinding..En Rasputin heeft op alle Media-fronten gewonnen. Maar zo gewonnen zo geronnen. And What’s New Pussy Cats ? : “Oh wo Ho ho, zong Tom Jones almost fifty years ago..”

En we zitten nog niet eens in de Vastenmaand op weg naar ‘Dè Lijdensweg’. En dan hebben we het nog niet over Dè Judas van de Maand in de Tweede Kamer gehad. Samsom and Deiliela Lies er ook niet om . Ande Die Lie la is het tweede nummer van Tom Jones uit de Sixties. Ook wel de Sexties genoemd. Maar volgens mij is de Lijdensweg van Poliniettici nooit gestopt. En de Populairisering door K R O en E O heeft daar met al die Poepulaire Volendommers ook niet aan de Verzoening tussen verschillende vissoorten bij gedragen. De Kruissing tussen geloof en bij-geloof staat op de kruising van ontspoord gedrag. Net zoals de Politiek op een Kruisverhoor van de Wreedheden ooit in Den Haag aan de beurt komen.

En ondertussen luister ik nu al naar de Matthaüs – Passion, en moet zo sterk denken aan Mevrouw Els Borst, waar ik ooit een keer in de Kerk in Naarden achter haar zat. En me af vroeg hoe ik aan die mooie plaatsen toch iedere keer kwam.. En ik heb misschien eerder Erwärme mich aan de Borst nodig , dan Erbarme dich..Und wir setzen uns nieder im tränen..
Ik geloof dat ik me me maar eens tegen weerbaarheid ga trainen van de Barbarasserij, die de Mankind over zich zelf afroept.. En moet altijd denken aan een verhaal wat ik ooit last over een aliengroep in U F O’s die tegen elkaar riepen: “Nee niet daar naar beneden, daar wonen mensen die elkaar alleen maar af kunnen maken.En dan ben je terug bij af.”

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>