A C T U A L I T Y – “Stille -getuigen van de herinnering”

“Stille-getuigen van de herinnering, en zich op glad IJs begeven..”

Irene Wüst had de Mors-ige tweede plaats kunnen voorkomen, als ze met de te snelle Otter die onder en boven water altijd als eerste over de streepkomt, als trainer had genomen. In plaats van een scheve schaats werden het scheve –gezichten. Maar wij als kijkers hadden het voor geen Goud willen missen..

Maar ondanks immens verdriet lopen de Elsen-bomen door de te vroege lente al weer uit, en bij het lezen van alle eulogies in de kranten wordt de betekenins van Mevrouw Elsborst alleen maar Suinquinificanter. En lopen de M E achter de feiten van de bewijslast aan, om een “stille-getuige” te vinden..

Ergens anders loopt Benno . L achter zijn U L aan, denken de bewoners, en willen hem het liefst net zoals met psychiatrische patiënten het levens-einde kiezen.Vraag me af wie daar in Leiden in last de Psychiatrische Patiënt is? Ik ben nog steeds voor Neutthanasie..Maar ja je Dood drinken.. dan maar op de Fles, krijg je vanzelf de Flashback. En of een Walckoholist zijn fles op tijd terug zet?

Maar er is alweer een andere verslavingsgroep diem dag en nacht aan het gamen is. Terwijl sémantisch gesproken de oplossing voor het oprapen ligt. Spatie ertussen en het zegt: Ga – men.. en als j e de ‘G’ er af haalt, wordt het Amen.. Tja, en vroeger had je gewoon een Ganzen-bord voor je kop. Maar we leven in andere tijden, dan Ard en Keessie.

We hebben het ook over Gaymen.. Nou en die bestonden er vroeger niet. Want als je je ogen er voor sloot kon je hoogstens in de Kerk bij je klokken-spel van de past-hoor genomen worden. En meinige Biechtten-schmiecht eindigde in het Opbiechten bij de kapelaan van het Kruis-verhoor..Ik had ook altijd mijn schaatsen bij me, om na Fanthastelijkheden op de scheve schaats er vandoor te gaan.. En in 1 9 6 3 had ik al veel eerder dan normaal was een Stijve piemel, maar dat kwaam niet door de Past hoor maar door de strenge winter..En van scheve schaatsen van de past hoor had ik al hélemaal niet gehoord..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>