A C T U A L I T Y – Pedro-viel op een ander

Pedro-viel op een ander

Ben –nó L-oser maar onder toet-s-zicht stelling van de natioanale Ziet –to-toets gaat nou ook weer te ver. Je moet het probleem van die Badmeester niet met het kind van dat badwater weg gooien. En voortaan je mond spoelen, of die badmuts wat verder over je gezicht trekken. Want ik wil een ver-gezicht zien, of een dichter, die nader-bij-de-hand niet de ‘verdachte van omstandigheden’ bleek te zijn. Waar door na de uitgezeten straf-beleid, iederéén ook ‘badprutsende-frieme-piemelaars’ recht hebben op wederkeer naar buiten de maatschappij-bestaande containers, zodat de verrechtste buren een P-luim V-er V-angende schaamte op hun vroeger linkse rode kaken konden krijgen.

Is het U ook opgevallen dat met deze ‘rechtse partij van de verwardheid’ links voor- sorteren steeds moeilijker wordt. En dat bij de komende Low-kale néé-lécties, steeds meer Burger ópstandig-dialéctisch ‘worden, als het op het lezen van de Partij-idealen aan komt. Die boodschap waar ze geen Boodschap aan hebben komt niet meer aan. Die A H –erlebnis werkt niet meer. Vandaar dat ik altijd roep : Verkiezingen boven stemmen. Dat noemen wij een ‘Falsetto stem’. Maar ik blijf een Toontje mee-zingen, alhoewel ik vroeger veel naar toontje lager luisterde.En wie al hélemaal niet een toontje-lager zingen zijn wel de sporters uit de Lage Landen die een allerhoogste toontje mee-blazen, waardoor de Noren de 10 Km al afblazen, voordat ze zich op het gladde ijs zouden begeven. Tijdens de 10 Km, mag er zelfs in ‘De Beurs van Berlage bij nachten in het veld’, niet in goud worden gehandeld.

De Nééderlander ontspringen de schans en houden zich op de vlakte van de baan, maar iedere tegenstander weet: Die Ollanders schaatsen iedereen van de baan..En nog even 1 gouden Plak er bij en we staan boven die Dooitse. Maar dat moeten er twee zijn, Want die Dooitsche Mannschaft hat jetzt die öestereichise Ski-Manschafft wie imer am letzte minuten erschlagen.. wie immer.. Noch sex-tagen und die zimmer von ist frei.Maar hoffentlich zingen wij als laatste liedje op de 1-ste rang : Wrang wrang wrang: Schade alles ist vorbye bye bye..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>