A C T U A L I T Y – Een Zee-man-tisch-graf van woorden,als je de ‘W’ omdraait

Het is voorjaar: en oorlog en vrede vechten om de eer.. Oh jee alweer? ?

Er loopt een wàs-lijn dwars door mijn gedachte, waar ik al mijn vuile was aan kan ophangen.Nou was ik altijd wars van, en dwars tegen alle regels in. En wassen deed ik al hélemaal niet, omdat ik daar schoongenoeg van had.dus zonder werkelijk te doden, wat ik alleen met de tijd deed, heb ik door het zelf niet te gerbruiken, vele gewoonte om zeep geholpen.

Zo zag ik gisteren in de A-H-a-erlebnis een vrouw die eh, als verkoopster van een bakkerij met een ‘Hartooghelijk-inzicht’ verdwaald op de verkeerde plek liep, Waarop ik zei: zo, u ziet er geen brood meer in, en gaat bij A H-zoete broodjes bakken? Waarop ze in alle 50 – tinten grijs van haar haar in schaterlachen uit brak.

Soms heb je de broodnodige Schaadterlach wel nodig om te overleven. En als afleider neem je de wijk, en geef je geen Krim-p, en roep je alleen maar , dat de Vast-zitten-de précedenten niet geschapen worden als je met 30 Mrd je schandknapen van de Prévolutie op Het Droge van de U S B- Stick-er-in Bank van Zweedszerland hebt.

De optrekjes van dit soort ei-leiders kunnen alleen maar door een genaaid volk blindelinks en rechts, en door meer aftrek-posten dan Proost-tiet-tué’s in dat land. En het woord Tué is zeemantisch dode-lijk nergens op.. ieder woord waarvan je de w – omdraait krijgt in de Révolutie een meerwaarde, waardoor ieder neergeschoten lijk op dat Plein-publique een meerwaarde krijgt, die menig Dictheethor met zijn hand overspeelt, en zo de macht uit zijn besmeurde handen en vingers glipt.

De War-s-lijn van doorgeschoten-gedachten dat je daar mee een Prévolutie kunt winnen, is en Krim-p-achtige gedachten, die uiteindelijk altijd door Corrupte-geweld in de Krim-p wordt gesmoord.

Met 50 Mrd zag je het Failliet van Rasputin , en met rasse Spoed-in en spoed-nik-s aan de hand, over zag hij niet de over-en-toverhand van een volk.

En zo gaan in de Métafornuizen met meel in je mond, altijd iets anders uit de bekokst-oven rijzen. De Méta-voor-en-nadeel, heeft niets te maken met een bordeel.
Maar beoordeel de werkelijkheid van de irréaliteit niet alleen op wat het nooit kan worden. Want de gruwlijke-réaliteit is nooit onder woorden te brengen. Don Mc Clean zong het al : If a Picture paint a thousand words…

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>