A C T U A L I T Y – Dat wordt Vrijdag een K N À L-feest die in Groningen te vroeg af ging

Over twee dagen zou het toch pas knallen..en zeker niet nu in Groningen..

Een U-nindenti F-ied O-bject boven Groningen gaf een knal van jewelste, die volgens Ufologen eigenlijk voor Kamp bedoeld was.Maar misschien ook symbolisch voor Rasputin staat die knokploegen kanllen tegen ‘anders levende’ laat uitvoeren. Terwijl door de bocht genomenRasputin een Scheve schaats rijdt, en je eigenlijk alleen maar tijdens de Olyphische Winterspelen mag knallen.

Wat weer niet voor de Duitser geldt, want knallen op z’n Duits is not bed voor het sheksleven, maar lijkt me dat je dat tijdens het schaatsen beter uit je hoofd kunt laten. Vele veiligheids-experts in Sotschi zitten net zoals de terroristen op de grote Big Beng te wachten, terwijl de eerste knal tijdens het persen van de W A van Buren- munt meer dan een daalder waard is. Terwijl op de Beurs de daalder minder waard is dan de Kop van Jhut en Rasputin. Een –derde van de 3 0 Miljard verdwenen knoei-roebels in Dollars schijnt in de Kozàkken van Rasputin verdwenen te zijn. Net zoals de Dissidenten analoog- er- niet- om aan Rasputin achter het Cachot de waarheid van Putain te horen krijgen. Ondertussen is in Sotschi het gheineken huis geopend met het knallen van blikjes op een Baboeskaja pop, die het met een ‘Blik op on-eindig’ een goed zicht heeft op de Déléég-gatie van het Kabinjetski ausch Ollandski. Terwijl in Olland-ski überhaupt niet geskied wordt. Ja indoor maar Oud door aan die Sport te doen, kennen ze niet in Russia. Daar kennen ze alleen maar De Whipski, wat uitgerekend alleen maar door Rechtsestreekse Héét –ter- Oh’s wordt beoefend in de Horizontanale stand van de Zonstverduistering wordt gedaan.

Iedere échte Rus heeft een Lat, die steeds hoger wordt gelegd, zodat ze na de Winter-spelen gelijk door kunnen naar de Zomerspelen. Nog steeds is de Knal in Groningen net zoals het gaslek van de Aardbeving niet boven water van de Groningse dijken. Maar in Sotscki hebben wij wel Dijken van Meiden, en of die Meiden nou zelf een Dyke zijn gaat jou en mij en R A S P U T I N geen ene Flikker aan. Maar het zou naakt-tuurlijk fantastisch zijn als alle Homo mannen en Vrouwen Rasputin tijdens de Dopenings-ceremonie het Spreekgestoelte afknallen. Dan mogen daarna de Champagne-kurken écht “Knallen!”

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>