A C T U A L I T Y – A S S E N wederdienende wordt het vanmiddag ..weer een Gekkenhuis

In A S S E N hebben ze vanmiddag zeker geen last van Plein- vrees ik .

De Machthebbers van de Olymphische Spelen hebben in Assen zeker geen last van Pleinvrees. En zullen de Goudste Spelen van Naytherland all over the World laten roelen.

In Kiev is het start-schot gegeven voor whonderwandelingen in het politieke mijnenveld. En Rasputin denkt over de uitdrukking: “Over de doden niets dan goeds na.”

In Nederland hebben zich 35 Vrijwilligers gemeld, om Ben Nó El U L op het goede spoor van verbijstering van de tegenstanders te houden.

Het walkoholslot is zo makkelijk te omzeilen dat de dichtstbijzijnde kroeg na kortsluitings-tijd over blijft.

Nu de Olymphische Vlam is uigedooft, en iederéén door de Gouden bocht van de Kramer – versus Kramer is, kunnen we ons weer concentreren op de Heren-divisie Huiskamersport nummer 1. Want met een voorsprong van zes punten kan Aai Jaa Jaa Jax A an Z et , het zich toch niet permitteren om achterover tegen de doelpaal te leunen.Want Wien bleibt Wien!

En de Oudste bewoner van theresienstadt Alice Herz-Sommer heeft als laatse suvivor van de Holocaust haar adem noot als pianiste uitgeblazen.

En nu is Shin Luck Shinawatra in Taai – land op de Vlucht. Terwijl Annie M G Schmidt juist schreef dat ‘Vluchten kan niet meer de enige oplosing was om problemen te voorkomen’. De Domino-stenen van Poliniettische leiders die niet naar de Stem van het volk luisteren, vallen nooit tegen. En Plein Publique gezegd: het Voetvolk geeft Leiders een voetveeg uit de pan.

En in Het Zuiden is de Engelse uitdrukking Aai Laf you omgevormd tot Alaaf you ! Dus als U uit Uw Dekmantel van de Dagelijkse Sleur wil gaan, doe dat. Dan zetten wij a.s As –woensdag wel weer een Zwart Kruismerk op Uw voor hoofd.

Maar ik denk dat het echte Carnaval vanmiddag en avond in Assen losbarst. Met waarschijnlijk erg veel Oranje Confetti. En als U niet tegen dat Lawaai van de feestvierders kan, zet U toch die Oranje Muts iets dieper op het voorhoofd . Niet te diep, want anders zie U niet hoe Schaatsgek dit land is.

En natuurlijk gaan er morgen weer een Paar Ridderlijk door Het Krooninklijke Lint. Maar de grote afwezige is W A van Buren die in ‘Lech- je- er- nooit- bij- neer’ een paar rondjes Koningklijk-gedrag gaat doordraaien..En ja met die ‘Scheve Schaatsen’ is het ook moeilijk om Keurig als Koning overeind te blijven.Deze Koning is een Pak van mijn Hart!

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X - Koploper, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>