A C T U A L I T Y – Zou U ook niet een Moord willen doen om die juist te stoppen?

                   “Op zoek naar een H A R D – P E A C E – maker…”

Hart tegen Hart zal het daar in de Zoekraïne niet worden. Want broederliefde en broedermoord, is wass sich Liebt dass neckt sich. Nu begrijp ik ook het woord en gezegde “En Plein-publique “ béter. En Peter Handke’sd Poepbliekum Beschimpfüng überhaupt beter.  En de Assadaïsche Cultur van het Anti-Faschismusch in een Aleppoaans Bombardement van moorden nog béter. Dus de Vrede-besprekingen kunnen beter de Wrééd-dus-besprékingen worden genoemd. En mijn Pa-zie-Fischtische Voorspellingen over een op hande-zijnde Vrede.. In vredesnaam – G * D  nog an toe, vraag het aan de Palestenen, en onthoud  het gerucht, of de Fabel : Waren de Goden-joden Koschmonauten? De Fabel is, dat er ooit een vliegende Schotel met Personaïefiteitelijke-ondoorzichtigheden, de Aarde in beeld kregen. En de Koschmandant onmiddellijk opdracht gaven daar aan voorbij te vliegen. Reden: de aarde was de Planeet waar ze elkaar uitmoordden. En daar moet ik altijd aan denken, als ik beeldverslag hoor, want zien, doe ik dat niet.Maar nietsch Menslichkeit ist mier Fremd. Ook ik zou een “Moord”willen doen, als er daardoor Vrede zou ontstaan. Maar er komt pas vrede op op een andere Planeet van goede wil, als je in iets anders Ont-stoffelijkt bent over gegaan.  Dus alle goede wil, is, tot een oplossing van, Gedoemd te mislukken..Het zit in de Aard van het D N A-beestje. En aangezien ik mijzelf goed heb opgevoed,zit het in mijn aard van het beestje dat ik mijn handen thuis hou. Maar ja, in het jaar van -1 4, honderd jaar geleden, hebben wij er na twee wereld-oorlogen er nietsch van geleerd. Im Westen nicht neues! Wij hebben nu een Eeuwig-durende –Dritte Welt und Umweltkrieg.Mitt Snowden-plannen und N a S A L e Plänne van Wicked-leaks as sange , komen die endlösungen van heden-daagse Aufleusterüngen auch nicht Dichter bei.  Want hoe Dichter Hart bij Hart komt, rijmt de wircklichkeit nicht mit ein ander. En zonder woorden er aan vuil te maken, blijft er geen steen op de ander staan. En Steen-no-grafisch zullen wij roepende in de woestijn elkaar überhaupt nooit verstaan. Montreux et Genève : Le P AI X cést une Rève .. Ik geloof dat ik maar eens Gérard van ‘t R È V E ‘Op weg naar de Einde ga lezen !

Zojuist binnen gekomen Foto – boek met 2 5 . 0 0 0 Foto’s van A S S A D – Moorden.. Do I’ve to say more? A S S A D  gaat dus over Lijken ! En niet over Vredes-onderhandelingen..Mind You !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>