A C T U A L I T Y – Rasputin en Obama-drama bellen elkaar.. Waar over?

“We see you at the Why am See Aeeee hee hee!”

Obama en Rasputin bellen elkaar over Sostschiski. Waar zou het over gaan? Over Re- Bèllen natuurlijk. Nou met drie á vier Zwarte Weduwen, is het als een Spyder in de Kaukasischse hooiberg moeilijk zoeken.. En volgens mij zijn er in Syrië ‘Meneer Rasputin’ meer Zwarte Weduwen.

En Barack Obama heeft natuurlijk een goede troef in handen. In ruil van Snowden-plannen, moet hij Snowden uitleveren, voor ze beiden zijn uitgeleverd aan de Winter-sport-terreur. James Bond eat you’re Heart out! Weduwen ze gewoon over de hoogste schans van de Zwarte afdaling in het ragvein-ravein.. Ho Ho, dan gaan ze toch naar de knoppen. En de zwarte knop , daar heb je toch niets aan. Je moet de Rode Knop hebben.. Ik ken maar een Rode Knop eikel. En daar blijf je van af, anders ben jij de Lul. De enige manier om ons van die Zwarte Weduwen-terreur te ontdoen, is Snowden–inschakelen! “Over mijn Dead-body” hoor je Obama-drama al zeggen.

Ja maar Snow-den-plannen is toch als Commercial goed te verkopen. Brengt tenminste wat geld in het laadje! Want waar ‘laadje’ 2 5 Miljard Dollar? Meneer Rasputin? Dat skied niet op , als we zo blijven z-onderwhandelen. Kan ik beter naar Genève gaan. Want daar staat tenmiste alles op springen in ons voordeel. Want ook Johan Cruyff wordt hier aan-gehaald. “Ieder Wardeel heeft zijn naai-deel als je naar de Foto’s kijkt. Weet je hier wordt meer dan het tegendeel van Assad aangenaaid. Want Meneer Rasputin In Syrië zijn hele Volksstammen Zwarte Weduwen geworden. En het zou fijn zijn als U riep: “Weduwe Assad De Zwarte Weduwe-piste van S H O T – S K I af. Dan krijgt U de hele Sportwereld op Uw hand.

Het is maar een Klein Hoorkest die U van Request zullen dienen. Want in menige Sporthal zal de Regenboog spontaan verschijnen, ondanks dat de Homo’s als Sneeuw van de Sotschiski zal verdwijnen, als het aan U ligt..

En ondertussen vraagt Rasputin aan ‘Obama-drama Why Iam See A hee hee’ zich af,waarom ze geen Flikker zijn opgeschoten. Met het opsporen van de Zwarte Weduwe? And the answer is : “Hoog Sammy Kijk omhoog Sammy want daar is de Rose Lucht..” en wat blijkt , de ver-gezochte Zwarte Weduwen zitten op een Rose wolk en zingen met het Klein Dweilorkest .. En Obama-drama en Rasspoedtin zich maar afvragen of ze iets gemist hebben met al hun N S A’s En Es éééééés!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>