A C T U A L I T Y – Huismussen en andere Vreemde Vogels

 

“Ziet U ze ook vliegen? Nou als van der Kamp er uit zou vliegen..”

Wat doe jij hier, zei ik tegen de Bruine Klauwier. En die was hier niet zo maar gespot. Want de bruine Klauwier wilde dat ie mee-telde. Dus ging hij naar ons land vanwege de Volkstelling van de Vogels. En ja je kon natuurlijk op een hand van je vingers na-tellen dat de huismus- wederom nummer een op de Waslijn van de Huismusvrouwen stond. Wat weer raar is, want ik was gisteren de hele dag niet thuis. En laten ze nou die ene rare Vogel, met alle Camera’s en moderne Media niet gespot hebben. Alhoewel ik gisteren veel Huismutsen en Thee-mutsen door de lucht zag vliegen. Maar ja, ik zie ze wel meer vliegen volgens sommigen.  En binnenkort wordt de Tekst : “Er gaat niets boven Groningen “ werkelijkheid. Want dan ziet van der Kamp ze écht vliegen. Want als er een er uit vliegt en op zijn tellen moet passen, is hij het wel. Nu nog vliegen er Protestikels-borden in de lucht maar straaks zie hij zichzelf natuurlijk door de Lucht Groningen uitvliegen, en vliegen de Kogels in plaats van de Vogels hem om de oren. Zo lang ze maar om zijn oren vliegen, is er niks aan de hand.. Maar als.. Nee ‘maar’ bestaat niet. Alleen maar , als ‘nee maar’, wie hebben we daar aan de beurt is. En reken maar dat namens de bevolking van Groningen van der Kampf aan de beurt is. Mein Kampf isst dass nicht.. Maar er zit wel een Luchtje aan. Die man krijgt nog eens de Gas-rekening van zijn protésterende ere-en Here-Burgers gepresenteerd. Als ik alleen al naar die man kijk, begin ik spontaan te trillen en te rillen, en daarna aardbeeft mijn hele lichaam. Vandaar dat ik gister ook niet naar Buitenhof heb gekeken. Want bij de eertse aanblik begint mijn Lip van die Houten Pino no nokkio al te trillen. En Oh, wat zou ik het Prettig vinden als die man zijn Lippen eens Stijf op me kaar hield. De Gaas-aanstekelijkheid is bij hem niet te vinden, terwijl ie toch dicht bij het vuur zit. Ze moeten die Man uit de Achterbaksehoekse en Kabelbauwsetwisten eens Schalieg-of-lachgas toedienen..Het lijkt wel of die  uit de Spermafrost van Groningen uit de Klei is getrokken. Maar toch maar niet die Sperma-frost ontdooien, want daar krijg je dan later alleen maar meer kleine Kampjes van.En een is voor de Groningers al Ellende genoeg.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>