A C T U A L I T Y – Helloëen Mees-terlijke F-émailiteit

Marilyn Monroe zong het al: Iwant to be L O V E D by you to doopeledee doooo, maar ja dat kan er Hate aan toe gaan….bij sommige F-É-mail.

A M E E S Z I N G disgrace –soap Kontinudes en Buitener alle proporties, nog steeds over elkaar heen. Las net dat een vrouw een Hoorgasme van drie uur had, en gillend krijsend naar Eerste hulp ging. Daar dachten ze dat de vrouw zou bevallen,maar die opmerking beviel haar niet. En uiteindelijk liep het met een sisser af.

Maar dat vraag ik me bij Helloëen Mees af..Miss Stalk to me , die niet talked, maar natuurlijk onmiddellijk naar eerste Ghulp van de locale e-mail-emergency –dienst rent. Want rennen kan deze Néconomiste, voor de troepen uit die ze ogenschijnlijk na een Proef-schrift van sheks-bekwaamheid bij haar ‘Prooi’ van nee niet Jeroen Smit, achterlaat. Een Nééconomíste die uitgerekend zonder aftrek van relatie en voor-arrest op Vrijersvoeten komt, réputateert haar C V natuurlijk niet. En omdat ze recent-décent keurig zei er niet meer over te willen praten, denkt de Fabeltjeskrant daar blijkbaar in Kont-tinuïng-story anders over . Naakt over de Skutting van het bancaire-fatsoen, gaat deze saga maar door..Ik denk maar zo: Dieliet ze gaan, en met één druk op de knop zie ik ze nooit meer in de Chocolade-letters fabriek van die Wakkere-Ochtendkrant staan..Maar door de warme winter zie ik wel de eerste verliefde koolmees op de Weesperzijde langs gaan..

P S : Moet wel steeds aan dat liedje van Mouth and Mc Neal denken: You Stalk to much

Ander Nieuws..Naar nu blijkt is de werkelijke moordzaak en oorzaak van de Luiquidinaties, dat de Crimijuwélen zich dood vervelen, en er een moord voor over hebben om hun tijd anders te doden.Tja, en aan de beelden te zien is daar de Kind van de rekening.

Heb gehoord dat de eerste Film-ploegen al gearriveerd zijn in Amsterdam. Alle Filmblikken op oneindig van Amsterdamned zijn bekeken voor de beste Locatie, nu is uitgelekt dat de Burgemeesterlijke Coup ‘d É T A T van de Lowkale vecht-partijen de Laan worden uitgestuurd. Alle verloven van de Militaire Dienst-plichtigen van na de eerste Dopium-oorlog uit vervlogen tijden, zijn ingetrokken, zodat de Kwartier-vertier-makers dit week-end een generanale-oefening in Amsterdam-Nieuw-west zullen houden. De Verhandwoordelijke-Sinister zal een uit de hand gelopen toet-spraak houden, waarbij ie als open-broek van Macht en On-Macht zijn Spierbundels achter de ‘Alles is rits en Kits’ zal laten zien.. Ook zullen er x-tra toiletten komen , om snubtiel de Plee-power te laten zien, en ze een poepje te laten ruiken. Dit alles zal in een verhoogd-tempo met een ‘Nooitverordening’ worden uitgevoerd. Zodat Op- Stelten en Spong de Sinister voor 2 8 April nog namens De Koning door Het Króóningklijke Lint van de ‘W A R –Konde’ kan gaan. En daarna Burgermeesterlijk de Laan van Mindervoort wordt uitgezet.Spierballentaal: De Mussels smaakten best.. En in God wie rest mij nog te zeggen dat we dus en Drug-week-end v oor de boeg hebben . En volgens Het K N M I gaat het sneeuwen in Amsterdam. Ik zie het al voor me: Een Meggikaans- kartel toestel maakt boven nieuw West een Nooit-landing. En moet de Lading Witte Sneeuw boven Amsterdam-Nieuw –West dumpen.Dus na de Dépressie word dat dus een Hootg-D R U G – Gebied. Oh wat verlang ik naar vroeger. Mijn Favoriete Jeugd-programma: Snuif es in ! Had ik toen al een Neus voor! Goed Hoed den Morgen…

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>