A C T U A L I T Y – G A S terug nemen..? Aan me nooit niet zegt Raspóóttin

“Er gaat niets boven Groningen en Sotschiski”

Er gaat niets boven Groningen als het aan de meerderheid in de Tweede Kamer ligt. Dat zal me een schok teweeg brengen, en het land in twee Kamp-en verdelen, als een oude Janus-kop . Ondertussen loopt alles richting Groningen vast , omdat men namens de meerderheid in de 2e-kamer Gas moet terug nemen. Nou zal dat geen aardbeving veroorzaken,maar net zoals op de snelweg-wézùh, zal het bij de komende gemene-ver-raadsverkiezingen een aardverscchuiving veroorzaken, wat nog ergen is dan een beving. Want dan staat er geen een huis of steen mee op en onder de ander. En zal de Martini-toren al zijn Gas-ten voor het ten onder gaat over boord moeten gooien. Reken maar dat dan Leiden in last is. En die heeft er al hélemaal niks mee te maken.En dat Sininster van der Kamp met zijn Schalie-glimlach ‘Boring’ is, hoeven we toch niet als opmerking aan te boren is het wel?

Het I O C wordt eindelijk voordat het al veel te laat is wakker, dat ze nooit met ‘Ras- Póót- tin’ in zee hadden moeten gaan. Omdat Green-peace daar met een schip lag? En uit een Geheim-Darkroom-memorandom blijkt dat de Oil-lympische Sporters , harder moeten aanpootten om door de Eindstreep van de rekening van de Mensenrechten te moeten gaan.

Volgens Onbevestigde geruchten gaat er een X-tra Konttinent- pertinent en In-kont-tinentanaal uit Holland mee . Niet namens het Zee oh Zee : Land in nicht. Maar om de Kloofwaardigheid te overbruggen Gaan G O O R en G O O R mee. In Rechtstreekse Live-uitzending zullen ze verslag aan aanslag op de goede zeden van onder de Raspoottinse Gordel van Slaragd- een openhartig verslag doen , van de Opening naar alle zijden van het menselijke-geslacht. Daar bij zullen Mark en Koning Wille’meigenlijk wel subsidianten van Gerard Jolingeling My Dingeling en Goordom zijn. Om verdere Goordomsanitaire Preetventies te voorkomen, zal het C O C namens de Darkrooms een Oogje toeknijpen, onder het zeil. Maaar hou ze dus in de Gaten. Mark en Willem zullen in dat Lege Stadion de andere Reuk-gerings-leiders een C O C –poepje laten ruiken. De Gladjakkeriatoren van het Oude Rome zullen de Slogan: “Je Wint-er-Sport bij” ,door niet te komen onderuit laten gaan. Het Gheineken Huis zal ook zonder Bhiertje de bezopen kant van de meer dan 30 à 37 Miljard te grabbel-babbel gooien. En dat zal me een gat in de begroting geven, die dan weer door Van der Kamp met een ‘Schalielachgas-gezicht’ kan worden aangeboord. De afspraken die van te voren niet waren afgesproken- zijn tot nader orde volgens afspraak verschoven, net zoals de huizen in Groningen zijn verschoven… Ja, als we dat vantevoren allemaal hadden geweten.. Tja dan hadden we onder Embargo tot na de Oil Lympische Spelen wél gemaakt!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>